Prijava

Stalno se po medijima vrte neke ultra-mega promo cene avio karata, "first minut" ponude, "last minut" ponude, iskače mi na monitor "Letite FlyNiki-jem za 7 dinara" i slično. Jeeeeste hiljadu, mislim se ja. Pregršt dezinformacija, skrivenih taksi, sitnih slova u klauzulama i sličnih sranja.
Da skratim:
Hteo bih da kupim neke ultra jeVtine avio karte za dalje (Evropa) i baš daleke (ostali kontinenti) destinacije. Nije problem, uzeo bih kartu i do godinu dana ranije, samo ako bi to bila recimo povratna karta do Las Vegasa po nekoj mudnoj ceni, da ne kažem za 300 evra.

Da li neko ima iskustva s ovim ili može na bilo koji način da mi pomogne?
Bez spema molim.

e ovako kad su mi dolazili neki rodjaci iz germanije platili su povratnu kartu tipa 150e ali su rezervisali oko mesec dva ranije a cale kad je trebao tamo da ide bilo nesto hitno i fazon on teo kartu da kupi u petak za ponedeljak i bila karta soma evra to je sve sto znam

brate, ako hoces po evropi da putujes, msm da ti je isplativije, a i lepse da ides InterRailom...

teo kartu da kupi u petak za ponedeljak i bila karta soma evra to je sve sto znam

De soma eura do Germanije, to jedino ako je prva klasa.

Krampone, jedan ortak preko Wizz aira putuje po Evropi, uglavnom 2 meseca unapred rezervise karte. Za par dana leti u Ajndhoven, povratnu platio 55eura, a letos Minhen za 35 Evo ti sajt pa pogledaj http://wizzair.com/?language=SR

Сад ће брат детаљно дати објасни све, пошто имам доста искуства, само кафу мртву да закувам... И пљугарету спушим.

Hteo bih da kupim neke ultra jeVtine avio karte za dalje (Evropa) i baš daleke (ostali kontinenti) destinacije. Nije problem, uzeo bih kartu i do godinu dana ranije, samo ako bi to bila recimo povratna karta do Las Vegasa po nekoj mudnoj ceni, da ne kažem za 300 evra.

za evropu imas... i to ne samo one low cost kompanije nego i lufthanze, air france i osstale fensi, ako kupis kartu unapred i ako ne leti jat umesto njih :)
za van evrope za 300 evra slabije iz beograda. imas sa ponekih aerodroma iz evrope, ali najjeftinije sto znam za te interkontinentalne je irska-njujork i to je otprilike 300.
sve ostalo je oko 500 (jako dobra cena) pa na dalje, u zavisnosti kolko daleko

Moj drug iz Svedske nadje za nekih 150 e povratnu do Zagreba...a posto zivimo u BL 2 h mu treba jos autom....uglavnom surfaj, rezervisi kartu ranije i nece ti biti bas skupo

Е, вако... Региструј се на сају ВиззЕра за почетак, не знам да ли можеш да видиш понуду ако ниси улогован. Но, небитно. То је ваљда мађаркса авиокомпанија, која из БГ-а лети према петнаестак Евро дестинација, а за неке друге имаш летове са оближњих аеродрома, Пеште или Темишвара, тако да је за нужду покривен цео континент. Нисам гледао интерконтиненталне везе, али мислимм да не лете преко океана.

Е, сад. Фора је што уопште не мораш 6 месеци унапред да резервишеш карту. Некад се деси да лоу кост цена остане и до 15 дана пред пут! А цене су им заиста криминално ниске. Ми смо ишли Рим за 40 евра повратна, а резервисали смо Белгију половином септембра за половину новембра за 44 евра, а до краја године идемо у Минхен и до тамо је у том термину(око 10. децембра) карта једва 30 евра! Да напоменем да је СВЕ што се тиче такси и пореза урачунато у цену.

Е, сад... Резервацију МОРАШ да платиш у року од 24 сата, то је једино срање, јер мораш да планираш да је сутрашњи дан изгубљен. Што се плаћања тиче чини ми се да је набоље да користиш картицу, јер нема провизије(ако се не варам) док ако идеш преко банковне дознаке наплате ти јебених 1200 динара! Керови банкарски... Иначе, ако идеш преко дознаке, идеш у ону банку код жутог киоска(причам Крампону, јер смо суграђани) близу наше средње школе. То мора тако јер то што ти Визз буде послао мејлом, а ти одштампао има неке ознаке те банке, неке шифре плаћања, јебем га... Мени то тек на крају дана у Рајфајзену рекли, а кад сам дошао пре тога да платим у било којој другој банци, гледали су ме као дебила! Први пут се срећу, јебени службеници где год сам ушао. И буквално ме терају напоље, адруга варијанта им је била "да контактирају Београд"(классица), што наравно нису хтели, јер их блам да им ови не кажу "Мрш, багро неписмена, ево отказа сутра". Тако да одеш у ту банку код жутог киоска, тражиш Јоцу оператера(друг мог буразера), кажеш да сам ти ја рекао да ти треба помоћ, и биће ти све готово за цирка 45 минута. Он је једини ту који нешто зна, логично јер ле млађи лик, а не неки од фосила који су се прешалтали у приватне банке из Инвестбанке, и осталих комуњарских институција. За детаље и питања користи ПВТ, јебему мајку! :)

Danke, Dankane! Danke ostali. :) Iskreno, više sam napaljen da odletim jeVtino recimo u Las Vegas, Moskvu ili Indiju, ali svakako bih iskoristio i neku jeVtinu kartu do Rima recimo. Znači lepo za 200 evrića, dobar vikend u nekoj evropskoj prestonici! E to zvuči do jaja! :)

Kelte, kako najjeVtinije da posetim Irsku recimo? Ponavljam, nije mi problem da platim kartu i godinu dana unapred ako je baš povoljna!

PITANJE ZA SVE: Zna li neko kako je najpovoljnije rezervisati hotel (motel, sobu, podrum, kutiju....) na te datume na koje bi mi glasila AVIO-KARTA? Ja sam čačkao preko booking.com-a i prilično sam zadovoljan.

Da se upišem samo, trebaće mi informacije sa ove teme.

Тако некако, не треба и више од 200 јура. Ми смо нашли хостел за 13 евра у Бриселу, према ривјуима уопште није лош, само је типа 10 км од центра, али као у свакој метрополи, то је дојаја повезано превозом, и не испадне далеко. Ја сад не знам да ли смо преко booking.com-a , али углавном и тај сајт где смо нашли хостел препоручио нам је ВизЕр, јер су неки курчеви партнери.

Ја ти могу рећи за Лондон. Не могу и даље да добијем папире, али овај ортак је већ 2 пута ове године био. Карте је плаћао 80 и 120 евра. Дакле џаба. Контам да је тако и до Ирске, и мислим да за Ирску не треба Виза. Ал, нисам сигуран. Ако треба као и за Енглеску, онда одустани, док не нађеш посао на ком ћеш примати милион марака плату...А само аплицирање за УК визу кошта 100 евра. И нема рефундације кад те одбију. Питај мене колико сам им оставио... ВИше него у кафани лололо

Kramponom uglavnom sve low cost komapnije lete samo na destinacije u Evropi, jer njihovi avioni nemaju komfor za prekookeanske letove... Po Evropi možeš džabe da putuješ... Mislim da mi je drugar u London išao preko Wizz-a za 70 evra...

Hvala Dankanu na ovom postu, lepo je sve objasnio!

Да ли је истина да повратна карта Београд-Ајндховен кошта између 60-90 јевреја? Јер, воз од Ајндховена до Амстердама је 40 евра, а планирам д'идем тамо за нову годину.

Неко упознат?

Gde će Buksna no u Amsterdam! HAHAHAHAHA :D

Edit.

Uglavnom za Novu Godinu većina letova sad bude rezervisana... Evo da sad rezervišeš odlazak... oko 30 e, za 30. decembar, ali bi te povratak koštao nekih 80, jer su avioni za povratak popunjeni...

Low cost i radi na tom principu... Što ranije kupiš kartu on je jeftinija... Ako hoćeš danas za sutra može da izađe kao redovan let...

Ja se ne snaazim po tim sajtovima uopšte, jel upoznat neko kolko bi koštala karta do Pariza, negde u drugoj polovini decembra.
Povratna naravno.

oko praznika ocekuj skuuuuupe karte.

Moj strikan iz Stokholma za Tuzlu leti za 24€ nekom loukost bogapitaj kompanijom, trebam se raspitati....

Ал сте лењи, јебем вас... Петре, ово преко Виза може само за Париз из Темишвара, а карта ти је мало мања од 100 евра, повратна у том неком периоду.

Букснице, у праву си за Амстердам што се тиче пута око НГ, међутим као желиш да се вратиш 1. јануара поподне, може ладно да да се уштеди 50 јура... Ал ко ће да устане пре 12 после новогодишње ноћи проведене у Амстердаму лоло

Niskotarifne aviokompanije lete na kratkim destinacijama. Ne može se naći nešto prekookenski. Ali ako se dobro iskombinuje može se za male pare otići do Frankfurta ili nekog drugog velikog hub-a i tako uštedeti dosta za neko veće putovanje. Uglavnom Dankan je sve lepo rekao. Fora je u tome što treba što ranije rezervisati. Što pre to uradiš, cena karte će biti manja.

Треба ми помоћ вештијих и способнијих .. тренутно имам само идеју и паре .. признаћете за почетак довољно .. желим тасту да испуним давнашњу жељу да оде и одгледа Месија уживо на Ноу Кампу .. 19. фебруара играју са валенсијом у Барселони и то ми некако одговара термин али ми треба јефтини лет из Бг или ниша или Софије или Скопља за две персоне и неки сајт са ког могу сигурно да букирам карте за стадион .. има ли ико искуства са овом процедуром .. ??