Евролига

1. Колко год да сам гробар у души, ја нереално готивим Олимпијакос јер константно усеравају јаче тимове од себе, ево и сада против Барсе, и навијам њих ако прођу. ЦСКА исто може, јбг Тео као најбољи плеј Европе већ пар година је заслужио да узме, а баш га није срало последњих сезона. Мада драго би ми било и да Фенер освоји, што би се рекло, има наши', пкус Весели брат.
    Реал не волим, јбг, Љуљ је куљ и све то ал као целина шукурац.

2. Ne verujem da će Žoc uspeti da uzme Evroligu ove sezone. Koliko god Fener dobro igrao, nemaju krštenoc centra. Erden tako i tako, ali Luka Žorić. Jebote bre Luka Žorić, pa to je plač.

Имају Веселог лоло...баја чувао Скорцијанитиса који је једно 80 кила тежи од њега, што не би могао Ајона и Бурусиса :д само да се Руди циган не распуца, Рејеса ће Бјелица у џеп да стави.

3. Jeste Šomi, samo što je Skorcijanitis ove sezone teška bulja i ništa ne igra. U realnoj varinati Veseli ne može da čuva nijednu krštenu peticu, jednostavno zato što je fizički inferiorniji bez obzira na brzinu i skočnost. Uostalom njemu petica i nije primarna pozicija, već je to Željko malo kombinovao po ovom novom fazonu sa četvorkama koje se guraju i na centra.

4. Nego je zanimljivo da su olimpijakos i real(i ostali protiv kojih je zvezda igrala) "nikad slabiji"...

Ta priča se uvek vrti. Prošle sezone Barselona je bila nikada slabija posle meča sa Partizanom itd. Mada se realno, Real iz ove i prethodne sezone ne mogu porediti. Prošle godine su mleli sve redom, do Makabija, ove ne toliko, Mada daleko od toga da su slabi.

Realno, ove sezone su PAO i Makabi nikad slabiji. :D Mislim bez zezanja za PAO, oni su od 2011 u silaznoj putanji. I nastavie sa tim trendom i narednih sezona. A od Makabija se može očekivati mnogo konkurentniji tim sledeće sezone.

I da, Bjelica se povredio, do deset dana pauza, tako da od njegove forme posle oporavka mnogo zavisi kako će Fener proći.

5. Pa to je klasicno jedenje govana ako mene pitas. Tako i prosle sezone za npr lokomotivu iz moske(ili galatu?) cini mi se isto svi kenjali nikad slabiji oni odose daleko a ove evo real i oly na f4 barsa zamalo...

6. I da, Bjelica se povredio, do deset dana pauza, tako da od njegove forme posle oporavka mnogo zavisi kako će Fener proći.

bilo bi preterano reci da su bez njega bulja ali da bez njega nisu isti tim-nisu

7. bilo bi preterano reci da su bez njega bulja ali da bez njega nisu isti tim-nisu

Naravno da nisu isti tim bez Bjelice, čuknuo ih danas Efes u derbiju. Odigrali dobro samo Bogdan (24 poena, 6 skokova) i Veseli (21 poena i 10 skokova).

8. A Krstića nećeš da pomeneš? :)

9. A zaboravih jebiga pošto sam citirao pseta koji je citirao tebe, a obojica ste pisali o Fenerbahčeu :)

10. Stvarno šteta što se povlači iz reprezentacije. On od onih sezona u New Jersey Netsima nije igrao ovako dobro. Moglo bi se reći da mu je ovo posle toga najbolja forma.

11. Možda ga Sale ipak nagovori da odradi još ovo prvenstvo. Ko zna.

12. A realno bi mogao da ga ubedi da dodje i igra(dominira) 12min po tekmi znacio bi nam ko leba. Realno od centara bez krleta jedino u bobija mozemo da se uzdamo

13. малопре читам да ће за шпанце изгледа ипак да играју наваро и гасол матори... дакле могао би и крле да се врати да одради и ово првенство, и онда нека каже да је доста.
    наравно да се јебе њему за гасола и остале, него оно, и они су рекли да неће - па опет играју, надамо се да ће и крстић.

14. Samo da navara zavari stolicom?

15. у том случају бих га истетовирао на рамену као онај батица вучића.

16. ЦКМ, пикао је Крле одлично и кад се вратио у Европу, прве те сезоне у ЦСКА.... Ал' завршио је он са репрезентацијом дефинитивно, што је и напоменуо кад су неке новине кењале како се ипак враћа пре неки месец....

17. Ok, tačno je da je prve sezone u CSKA igrao dosta dobro. Ali nekako mi je ova njegova igra sada neočekivana. Ipak je imao dosta povreda, a prošle sezone nije bio na svom nivou, osim na meču protiv Partizana u areni, kada nas je pošteno zatrpao. Mislim ja nisam očekivao ovakve njegove partije ove sezone svakako, ali me je razuverio. Duda ga odlično koristi, a Šarić mu mnogo znači, veoma su opasni njih dvojica u tandemu.

18. CKM prošle sezone Krstić nije igrao dobro zato što je idiot Mesina istripovao da mu Krle igra četvorku. Zamisli čoveka koji 20 godina igra centra i onda neki rođak odluči da ga prebaci na četvorku. Zato je loše igrao prošlu sezonu. Duda majstor ne izmišlja toplu vodu, već ga je stavio na peticu i Krle jebe mame.

19. Znam to, nisam doduše napisao u postu, ali je bio dosta povređen u sezoni 2012/13, a i prošle sezone je imao neku povredu. On je i Novicu uništio u Realu, kada ga je prebacio sa 4 na 3. Jeste Novica brz bio tada, ali za svoju poziciju, ne nisko krilo. A posle ga je prikovao za klupu.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.