Евролига

1. Видите ово лоло

Krilni centar Fenerbahčea Nemanja Bjelica najkorisniji je igrač Evrolige u izboru navijača.

Reprezentativac Srbije dobio je 15,7% glasova, a listom dominiraju Srbi – na drugom mestu je Marjanović sa 12,94% glasova, treći je Bogdan Bogdanović sa 9,74%, četvrti Miloš Teodosić sa 8,89%, a peti Nikola Kalinić sa 6,78%.

U top 10 po glasovima navijača još se nalaze Jan Veseli, Endru Gaudlok, Vasilis Spanulis, Jorgos Printezis i Emir Preldžić.

Dve najbolje petorke Evrolige, kao i najkorisniji igrač takmičenja, biće objavljeni na fajnal-foru u Madridu, koji se održava od 15. do 17. maja.

Glasanje navijača ima 25% udela u ukupnim rezultatima, a preostalih 75% su glasovi novinara.

2. Jeste. Mada mislim da je najbolje da se nagrade daju posle završenog F4.

Lepo se završi takmičenje i izdeliš individualne zasluge igračima. Uvek se može desiti situacija da MVP lige bude najlošiji pojedinac na F4. I da li je onda zaslužio nagradu? Naravno, ne želim da se ovo desi Bjelici, već samo kažem.

Isto kako jedan igrač može dva puta dda postane zvezda u usponu ELa? To bi bilo kao kada bi neko bio ruki godine. Dva puta.

3. To zvezda u usponu je u suštini najbolji mladi igrač.
    Pre Bogdana jedino je Mirotić dobio to priznanje dvaput.

4. Тек сад видим ово, до јаја. Још да Теодосић узме трофеј и Евролига је издоминирана од стране српске репрезентације. Али нек победи најбољи. Под условом да то не буде Реал хњохњо

5. Znam šta je. Mislim da bi igrači koji su već bili Zvezda u usponu trebali da ispadnu iz konkurencije naredne sezone. Mada svaka čast Bogdanu, još samo da nastavi kao Mirotić.

6. Ne znam, meni je nekako zapravo minus što je Bogdan dobio ponovo nagradu Zvezda u usponu. Prošle je sezone dobio to i ove je u stvari trebao da ide dalje (ako me razumete), a on dobio opet isto. Ispada kao da nije napredovao. Možda grešim jebem li ga.

7. Jel siguran Bjelica za večeras ?

8. Bogdan je preodličan igrač

9. Igrao je prošlu u turskom prvenstvu.

10. Kakva je glava Printezis jebo ga otac. Odlična utakmica, uživanje za gledati.

11. Спанулис боље нека изађе.

12. Spanulis i Teo očajni stvarno. Ali cenim da će sad da eksplodira jedan od njih dvojice.

13. Samo neka ostane ovako, neće se znati pobednik do poslednje sekunde.

14. nadamo se ovoj maloj ciganšturi jerbo ga svi imamo preko 13 jelte
    a i dimitris je navikao da jebe ovu pirejsku prostitutku muškog roda

15. kako igraju ovi? mrzi me da palim tv i kucam lajvskor

16. Sta uradi ovaj jebeni druid auuu jbt :/

17. спанулис је луд. јеботе, цео напад држи лопту, знаш да ће да шутира преко руке са јаче од 7 метара, и пљас. ЛУД. и цска опет испуши, невероватно.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.