Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ipak su Erden, Savaš i Žorić smešni centri.
Mada nisam očekivao ovakvu igru Fenera, da budu ovoliko očajni u odbrani, a Realu priznaju neregularnu trojku, posle daju dve 'nemoguće' trojke preko ruke i sada bukvalno kao da bacaju sa broda u okean.
Ahahahahahaha
Sve će im ući do kraja.
Богдан решава утакмицу, запамтите овај пост пицхке.
да, решава да буде мање од 15 разлике.
мада, волео бих да их мало потера и да смање на 9-10 пред последњу четвртину, онда би било интересантније.
едит: с обзиром да је малопре било 25...
To sam ja i napisao na ovoj temi pre nekoliko strana, Fener jednostavno nema krštene petice. Mada, evo sad se malo vraćaju.
ал' је убоде богдановић, штета што се није важило. а рампа пре тога... зло.
но, овај ноћиони је говно веће од рудија фернандеза рекао бих. све најгоре особине аргентинца и шпанца, добро му није неко од предака италијан. на +20 говнурда покушава да симулира фаул, циганштура.
Sada kada je sve zasigurno gotovo Bjelica, Bogdan ili Veseli treba da probaju da osakate Ćaćija, Rudija ili Ljulja da ovi ne igraju makar šest meseci i propuste evrobasket.
Coa milsim da Noćijoniju neko od predaka i jeste zapravo Italijan.
Хахахах кад сам знао :Д
едит: у праву си гонзо, сад видим да има италијанско и аргентинско држављанство.
ок, италијан, аргентинац, шпанац (то је покупио играњем у реалу), све по мало. од три најциганскије нације на свету - он има елементе сваке.
Побијте бре говна циганска матер им јебем одвратну
Ноћионију желим све најгоре у уста га јебем да га јебем. Ја. А и ови смрадови ништа не суде Бјелици, убише дечка. Лик га коленом ударијо у плућо.
Jebote bog pa ovo je neverovatno. Na 15 razlike za Real oni izmisle Bjelici tehničku i namernu Veselom. Mamu im bre jebem onu smrdljivu.
па рекох ја чим намиришу да се фенер мало залети, зауставиће то судије. све су то циганска говна јебем ли им матер говњиву.
едит: тачно чим мало запне, судије свирају две спорне ситуације у корист реала, убоду два шута из пичке материне преко десет руку и преломе утакмицу. и редовно тако кад им запне, целе сезоне.
само интересантно колико је турака у хали и колико звижде кад реал има напад. или су и шпанци схватили колики су цигани па звижде сами себи, хаха.
Želim Spanulisu,Printezisu i ekipi da SILUJU ŽIVOTINJSKI ova govna
EDIT:ahahahaha,ostadoše bez oba centra...
Nadam se reprizi finala iz 2013 godine.
Meni su i grci rame uz rame sa njima.
ЈАО ШТО МУ НЕ ПОЛОМИ НОГУ САД, ЗАМАЛО!
едит: тачно цкм, грци и португалци су ту, ал' опет се издвајају ове три за степеник изнад :)
Сад Жељко треба да пусти Ердена и Саваша да сломе ноге овим циганима, ионако за друго нису.
жао ми је још више сад што цска није прошао јер баш мислим да би се испрскали по циганима смрдљивим у сред мадрида, и онда плакање у публици, руди плаче, серхио плаче и брише се брадом, сви. овако морамо да се уздамо у билија и принтезиса и неку луду срећу да остану егал до последње четвртине, мада тешко.
Fener je dobio 3 četrvrtine,govna masna su samo dobila 2. zbog šutera,jebem im ruke zakržljale....