U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
нелол тотални, очекивао сам да теодосић реши. сморио сам се, иако је преготиван олимпијакос, баш сам се сморио.
Spanulis je institucija. CSKA treba da zove popa da ih okadi sve komplet.
JEBOTE! o.O a imaju stalno srece mater im jebem u picku
Da nije bilo ovih Spanulisevih koševa na kraju Teova trojka iz auta bi bila potez utakmice.
8 sekundi do kraja, parodija kako su izbezumljeni igrači CSKA, ne znaju šta da rade
uzeše ih ko budale
Spanulis ludak, kad treba on proradi i jeba im kevu
majstor
Какав мудоња.
kakav genijalac ispisao sam se u gace
de koko smorio koliko je los
Izneverovao sam kako covek krenuo da resava posle 10 promasaja...jebe keve i kraj
Tako je i ove godine. Ceka cetvrto dete
(Bili, 14. maj 2015 11:14)
родитељ
нелол тотални, очекивао сам да теодосић реши. сморио сам се, иако је преготиван олимпијакос, баш сам се сморио.
Гледај то с ведрије стране, наш брацки клуб добио њихов! Јеби гробаре!
Нелол, и ја сам желео да ЦСКА добије и да Тео узме коначно, али скоро су па сами себе победили.
1. Spanulis je BOG
2. Ako dobije Fener, u finalu navijam za njih,jbg, Žoc,Bogdan,Bjelica,Veseli.
3.Ako pak dobije Real,u finalu navijam za Olimpijakos.
4.Ko je ova mučenica na Sport Klubu? Ne može da sklopi prosto proširenu rečenicu...
Ipak Bjelica ne izgleda dovoljno oporavljeno od povrede. Može on mnogo bolje.
циганштуре смрдљиве, огавна екипа.
и да л' је могуће да је ајон толико доминантан јеботебог, само он прави ову разлику за сад.
верујем да ће да дигне жељко екипу чим нађе рецепт за мексиканца, ако се до тад реал не одлепи превише.
МА БАЦИТЕ И АУТОБУС ЈЕБЕМ ВАМ МАЈКУ ЦИГАНСКУ, М'РШ.
DA BOG DA LAKTOVE IŠČAŠILI DA NE MOGU DA ŠUTIRAJU
Lebac ti jebem, sve im živo ulazi.
Јебем им мајку циганску у пичку. Како огавна екипа, није нормално. А и ова говна ко да никад одбрану нису играли јебо их ћаћа луди. Кад сам доживео да се због балија нервирам.
Саће Жељко да им се најебе мајке у свлачионици лоло
JESAM REKO DA ĆE SMRADOVI IZ MADRIDA IGRATI FINALE?
може сад да се дере колико хоће, -20 против реал мадрида и то у мадриду се не стиже. и ако крену случајно некако - зауставиће судије без проблема. размишљам се да л' и да гледам друго полувреме колико су ме сморили цигани, све могуће што су шутнули у другој четвртини је ушло.