"СКЦ" на Новом Београду? (Alienn)

1. Е, људи, ја знам за СКЦ онај код Славије, али сутра увече је Alienn (GOA Psy) od 11:30 негде на НБГ, неки СКЦ на НБГ, па можда запалимо мало тамо...

Где је, бре, то? :Д

"Trance Party, DJ Alienn-Portugal

subota, 22. oktobar u 23:30 Klub SKC Novi Beograd"

2. Samo da ti kazem da sam bila na Alienn-u, i nije nesto, ima boljih.... ;)
    A nemam pojma gde ti je taj... =D

3. А јебига, док не дође Скази, може и Алиен :)

4. Ајмо људи, па има вас ваљда из БГ овде...

5. Bulevar AVNOJ-a, ili Zorana Đinđića,. To ti je na mestu gde je bio onaj Ekspo, jebem li ga koji je tačan naziv.

6. Е, то је већ нека помоћ... не знам где је то, али бар знам да питам за улицу :)

7. (visa tehnicka skola kod studentskog grada)

ААааа, нашао саааам :Д

8. E, sad reci i meni da li je to to što sam ti rekao :)

9. Ах, џаба сам се распитивао :Д Нисмо обезбедили карте у предпродаји, а ови на улазу траже 2000 кинти по њушци, плус гориво до БГ и назад... а десетог новембра Еtnica у Новом Саду, много нам ближе, тамо ћемо вероватно за Џ... тако да оно... :Д

НБГ знам јако слабо, али оно, знам где је студентски град, не знам где је та виша техничка...

10. Dođi ti do Studenjaka, da popijemo pivo, pokazaću ti ja gde je, sad mi je potvrdio ortak da je to to.

11. Други пут, може... ал' не идемо сутра, одустали смо, уместо тога идемо у НС на Етнику у новембру :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.