Prijava

Svet recimo ne zna ni za Jasenovac. A kakve su strahote tu rađene i kaliko je naroda ubijeno. Dovoljno je pogledati par kratkih filmova o Jasenovcu i da vam se život smuči.

isto je i cela zapadna istorija nekako zaboravila ruske civilne zrtve prema kojima se nemci nista bolje nisu ponasali nego prema jevrejima, niza rasa. osim sto je bilo malo slabije organizovano, jbg istocni front blizu. ubedljivo najvise rusa pobijeno tako.

tako je i zaboravila nase zrtve i ponasanje hrvata. isto sranje kao nemci. i mi smo zaboravili.

nisu samo nemci bili govna, i jevreji zrtve imalo je dosta govana tad. ni saveznici nisu bili mnogo bolji ponekad, nego se to i ne zna.

ni rusi prema nemcima na kraju

Dolazi se do onoga što je Rađard ciljao: svi su ljudi govna i to tempirane bombe-gomna, samo se malo nalože i eto klanja. Jbg
EDIT: Naravno, HRvati su veća
EDIT2: Čast komadima74

Većina njih se neće razviti u bolesnika ukoliko nema tu neku osnovu u vaspitanju ili u okruženju.
Mada nikad se ne zna, kad nastane veliko sranje svaki od njih može da poludi.

Hm, mislim da nivo okrutnosti ima veze sa vekovnim stavom Japanaca prema Kinezima. Smatraju ih nižom ljudskom rasom i kasapili su ih bez griže savesti od pamtiveka zonfić, pa i četrdesetih kad im se pružila šansa, što da ne - ukombinovano sa nacističkim naučnim projektima, dobiješ jedinicu 731.

Nebitnoj bih ubacio pantljičaru da opako smrša pa da ima zilion strija da bude kao ker onaj sprčeni. Savetovao bih joj da jede kalcijum. Pantljičara ako sav kalcijum pojede umreš.

Uvjek sam se pitao koliko su ovakve stvari "naucna istrazivanja" a koliko samo sadizam.

Nemoj to da se pitaš. ok?

Mogu li tebe to da pitam?