Hocu bre da sredim definiciju

1. Znaci sta sve su mi defke prepune pretrcanih fazona i floskula dajte mi neke primere da ucim.Nisam nov ali sam bar glup za EMI-ja.
    Evo primera humora kome se smeju radnici ispred prodavnice http://vukajlija.com/recnik/autori/19643/definicije?order=time citiracu"Nevera"

2. Prvo moram da kažem da si jebeni car. :)

Drugo, čitaj odabrane ili moje defke, mada ti više preporučujem ovo drugo. :))

3. Car na dobar nacin ili los(zavisi jesam skembo kevin bensedin iz kancelarije ili sam pomesao babine za pritisak i lasix za pisanje)

4. Po meni, tvojih 6 prvih definicija su mnogo bolje nego mojih prvih 6...najiskrenije.

5. AHAHAHAHHAHAHAH
    Sledeći put kad pomešaš lekove, drži se podalje od Interneta.

6. Bez lekova ne znam da upalim komp u tom je caka jebemu.

7. E, sad sam već siguran da si dupli. :)

8. Drugo, čitaj odabrane ili moje defke

Peki, taman mi je pozlilo od teme koja vodi ka prikupljanju plusića, kad ti napisa ovo, pa mi sad još gore.

9. Ja bi ti preporučio da čitaš nekog iskusnog....naprimer Melkijadesa, on je najbolji za učenje kako se dobro piše.

10. Bez koktela:bensedin,rivotril,ksalol ne znam da upalim kom tu se zajebem

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.