Najomraženija religija i zašto

1. Prikazao mi se Isus u viziji i rekao mi da Mali Đole nije glup.

2. Duboko poštujem sve religije i njihove običaje ali se užasavam onih koji toliko vole svoju versku zajednicu da otvoreno vrbuju druge da im se pridruže. Konkretno, popizdim kad mi Jehovini svedoci dođu na vrata da me vrbuju ... pre neki dan umalo da bude incidenta :D

3. I meni su takođe najiritantnije religije one u kojima se računa na upadljivo smanjenu uračunljivost njihovih vernika...

4. Najomraženija religija

Islam

zašto

Al-Quaid

5. Marko_bre
    Najomraženija religija
    Islam

zašto
    Al-Quaid

Al Kaida nema veze sa pravim Islamom.

6. Znam ja, ali objasni ti to 90% ljudi koji nisu muslimani. Previše se vezuje za ekstremiste sa Bliskog Istoka koji prave sranja po svetu.

7. A šta je to pravi islam?

8. Petar Pan Pezo$
    A šta je to pravi islam?

Ne postoji sad tacna definiciija pravog Islama, ali svakako to nije terorizam i onako kako zapad predstavlja Islam. Islam je pre svega miroljubiva religija i dozvoljava samo odbrambeni rat, a ne dozvoljava osvajacki.

9. Pa mislim da mi je katolicizam najomrženija, mada katolicizam i nije toliko loša religija koliko su je današnji katolici izopačili i koliko ju je vatikan uništio svojim velikim uticajem na mase. prije bi se moglo reći da je to nešto što mi je omrženo, a ne katolicizam kao vjera.
    A islam mi je nešto stravično, nije mi omržen nego ga se jednostavno bojim. Ne mrzim muslimane niti išta slično, čak naprotiv, imam jako dobrih prijatelja muslimana, ali mi je od malena kao srpkinji iz bosne islam predstavljan kao nesto strašno, pa ga se i dan danas bojim iako mi je taj moj strah malo smiješan :))

a sve vjere koje se baziraju na miru, ljubavi, prijateljstvu, porodici, veselju kao što su pravoslavlje, judizam, budizam... su mi totalno ok

10. Islam je pre svega miroljubiva religija i dozvoljava samo odbrambeni rat, a ne dozvoljava osvajacki.

Хахаха, не лупетај. Дозвољава освајачке ратове и те како, али не против "људи књиге", односно јевреја и хришћана (џихад се односијо на пагане углавном), што је заборављено још од Џингис Кановог пустошења Арапа, када је од целе исламске културе остала само религија и гомила варварских племена који су је преузели.

11. Pa mislim da mi je katolicizam najomrženija, mada katolicizam i nije toliko loša religija koliko su je današnji katolici izopačili i koliko ju je vatikan uništio svojim velikim uticajem na mase. prije bi se moglo reći da je to nešto što mi je omrženo, a ne katolicizam kao vjera.

Католицизам није вера него вероисповест. А ако ми неко крене о томе како је православље једина тр00 вероисповест и како су ово звјери ватиканске, радо бих изкобјашњавао колико су иста говна и грегоријанци и јулијанци.

едит: Али да, сложио бих се да је више омржено због тог лошег имиџа кроз историју, наравно да већина људи не познаје хришћанска црквена учења, нарочито они који највише попују о томе.

12. радо бих изкобјашњавао колико су иста говна и грегоријанци и јулијанци.

Да се не лажемо...

13. Католицизам није вера него вероисповест. А ако ми неко крене о томе како је православље једина тр00 вероисповест и како су ово звјери ватиканске, радо бих изкобјашњавао колико су иста говна и грегоријанци и јулијанци.

ok, vjeroispovijest, moja greška
    ne bi nikad o tome kako je pravoslavlje ovo ili ono... to je debilno tvrditi, vjera je lični izbor svakog čovjeka, ako neko hoće da se moli trećem semaforu u bulevaru zorana đinđića nek se moli, ako je njemu dobro i meni je. svako treba da bude vjernik ili nevjernik za sebe...

14. Sve religije su mi kao deca: podjednako ih mrzim. Ne, ozbiljno, sve su teško đubre, a ljude koji nemaju muda da odbace religiju u potpunosti kao najgore govno smatram sisama.

15. Ne mrzim nijednu i mrzim sve.

16. Хахаха, не лупетај. Дозвољава освајачке ратове и те како, али не против "људи књиге", односно јевреја и хришћана (џихад се односијо на пагане углавном),

Vidi se koliko ne znas o Islamu. Daj mi samo jedan dokaz da Islam propagira osvajacke ratove protiv ne samo sledbenika Knjige, vec protiv bilo koga, i ja postajem ateista istog trenutka.

џихад се односијо на пагане углавном)

Ovo je vec glupost i to za medalju. Dzihad (onaj koji se tice ratovanja, posto postoji i psihicki) se odnosi na bilo koga ko radi protiv Islama, bio on paganin, krscanin, jevrej ili mnogobozac. Moj ti je savet da ne pises o Islamu posto realno nemas nesto pojma, ili si informisan iz pogresnih izvora.

17. Али на крају крајева, све ове расправе о вери се преточе у свађе, пљувања, и слично, баш оно чему се вера и противи, јелте... Толико о томе.

18. Таули, не бих да трошим речи пошто очигледно појма немаш о чему причаш, био ти муслиман или не.

Moj ti je savet da ne pises o Islamu posto realno nemas nesto pojma, ili si informisan iz pogresnih izvora.

Ово посебно. Немам појма, могуће да има доста дезинформација у књизи о османском праву из библиотеке Правног факултета, тај рад.

Dzihad (onaj koji se tice ratovanja, posto postoji i psihicki) se odnosi na bilo koga ko radi protiv Islama, bio on paganin, krscanin, jevrej ili mnogobozac.

Да, сада је тако. Нисам другачије ни написао...

19. Ја некако разумем религију ако има примену.
    Ето, на пример, тај ислам. Користиш ислам како би наложио милионе жгадије да ратују за твоје интересе, тобож интересе Алаха или кога већ.
    Или разумем попове, типа Фацуфацу, човек ће да се олеши од пара науштрб ретардиране жгадије, читај - верника који су спремни да издвоје велику количину новца како би купили опрост. Човек је бизнисмен и скроз га разумем ако је одабрао тај позив ради пара. И ја би'.

20. Гамби најбоље зна, он је жарковачки муслиџа.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.