![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Свака.
Bacaju li jevreji majmune? Odakle im?
Antisemitizam.
Jesu ro zašzitnici majmuna? Ja sam mislio da je to samo ona Peta.
Не шири гласине, није Пета него Шеста.
Tri dana, devet strana. Nije lose....
Nego:
-podsticanje na mržnju različitog
-podrivanje verske netrpeljivosti
-podjebavanje manjina
-promovisanje ateizma ili paganizma
-puka dosada autora teme?
Morao bih reci no.5 i 2. Odnosno, meni je bilo jako interesantno, zato sto sam bolestan, da bacim rovca i gledam mrzitelje kako izlecu. Ali, osim par slabo informisanih, nekih pravih hejtera nema, sto je pohvalno za forum. Ili su dobro sakriveni, a trudio sam se da budem iritantan prilicno, onaj prvi dan.
Uglavnom, gledao sam neke postere skoro i primatio da ima dosta govnoustih, a ateisti isto imaju pogan hejterski jezik pa sam morao i njih da stavim.
E, sad, da je bilo onog materijala koji me je zanimao, formirala bi se u drugom postu neka kao lista predrasuda. To me je stvarno zanimalo da vidim, ali nema, samo na posterima. Ostalo je sprdnja.
Ali svi nesto pacifisu, slabo se sprdaju, a jos slabije pljuju. Sto se mene tice moze se zakljuca, ili ne, kako god.
@kizo
Po meni dostupnim informacijama, Onan je bio prvi koji je majmunu udario samar i bacio ga. Od tada, svako nasilje nad majmunima, popularno nazvano onanisanje, strogo je zabranjeno u Beo zoo vrtu.
Mrzim sve religije ali ne i njene "podanike", to kažem jer se velika većina pripadnika neke religije ne mogu nazvati vernicima, imati religiju i biti vernik nije isto. Nisam ateista jer smatram da svako treba imati neku individualnu veru. Svoju sam pronašao u panteizmu.
А ја много мрзим људе који се тако праве паметни, па они неће "да се придруже крду испраних мозгова" па тако изаберу да буду атеисти, или шта ти ја знам какве све (не)религије... Иако немају појма ни о чему што си тиче (а)теизма...
Đole, Đole... Što si se pretvarao da si mali zeka? Nevaljali Đole...
Zasto bih uopste mrzeli neku religiju?
Ne mrzim nijednu, ali mi je judaizam nekako najmanje simpatican.
Видиш и сам како си се пронашао, иако ја никако нисам циљао ни на кога...
Занимљиво.
Nisi ali jesi. Poradi više na trolovanju decxko, providno je.
Оно није било троловање...
Ђоле, откуд ти знаш колико неко зна о атеизму? И сад по твојој логици, неко треба да буде православац, а не муслиман, зато што више зна о православљу?
kolko rečenice ovog tipa idu na kurčinu to nije normalno...šta god neko kaže javi se bar jedan da kaže da je trololo, al je fazon u pičku materinu, jel znate uopšte šta je trolovanje il pišete to svi samo zato što vidite da svi pišu pa da se uklopite onda u masu?
Nisam mislio na znanje o sopstvenoj religiji već na poštovanje religije kojoj osoba pripada. Koliko samo "hrišćana" ima koji bi da pale džamije u ime Boga i onih koji svaki čas ispiraju usta njime uz po koju psovku. Oni su daleko od vernika a religija im je samo osnov za mržnju.
+ ∞
Ђоле, откуд ти знаш колико неко зна о атеизму? И сад по твојој логици, неко треба да буде православац, а не муслиман, зато што више зна о православљу?
Прочитај опет мој пост.
Znaš koliko me boli KURČINA što tebi idu moje rečenice na KURČINU. Takođe me pogotovo boli kurčina za masu i uklapanje. Tvoj post nema ni jednu dodirnu tačku sa temom. A za tebe Đokice imam jednu sliku:
http://www.terrariaonline.com/attachments/cant-tell-if-stupid-or-trolling-jpg.6665/
Pošto očigledno nisi glup ostaje samo jedna varijanta.
Možda sam preterao kada sam rekao da mrzim religije, mnogo bolje je reći da ih ne volim ali ponekad to preraste u mržnju. Jedino bih izuzeo Budizam. To je jedna fina religija bez uzvišenog bića.
Имењаче децхко, па ти се сам прозиваш...
А друго, хвала на комплименту, али како знаш да ја нисам глуп?