Flešovanje mp4 plejera?

1. Jel ima neko ideju kako da mu obrišem softwer?Pojede mi 1/4 memorije...jeste da kul izgleda, ali naredjao sam na njega par komada, prvo neki 1.00.1, pa sve do 1.00.15. Ni sam nemam pojma što, bilo mi dosadno.
    Konkretno za transcendov mp860.

2. Форматираш му диск. Једноставно. Кад га уђенеш у комп, десни клик>формат>све живо оћеш да форматираш>воала.

3. Нече да ради форматирање, њему фрмвер оптерећује меморију (мада ми то баш и није јасно, он је обично занемарљиво мали). У сваком случају мп4 не може да оперише са више њих тако да ти је вероватно остао само последњи (тј последња едиција и на њу накалемљени печеви) Пронађи на нету само прву верзију и инсталирај је преко свега или уради ристор (пошто већина фрмвер апгрејд софтвера чува стање пре апгрејдовања)
    П.С. Форматирај ти ипак диск, биће да имаш оштећене секторе или шта већ не, па ти даје мање доступне меморије, тешко да ти је 1/4 појео фрмвер

4. Мјетална ламица

Форматираш му диск. Једноставно. Кад га уђенеш у комп, десни клик>формат>све живо оћеш да форматираш>воала.

Neče tako, tako se brišu samo podaci sa plejera (dakle, pesme), ali ne i njegov softver.

5. Nema neka oštećenja, relativno je nov.To sa formatiranjem ne uspeva, ostane i dalje softwer na njemu, ko što reče Peki.A nisam znao da briše prethodni softwer kad se ubaci novi, probaću to ponovo da uradim.Ja mislio da svaki taj patch ostaje na njemu.
    Znam da sam skidao s neta neki fajl sa čudnom ekstenzijom, njega prebacim na plejer i on dalje radi sam.
    Uf jedva sam iskucao ovo, malopre zamalo sam sebi prst da amputiram zbog nekog tvrdog sira...Hvala na pomoći oko ovog čuda.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.