Фарбање Ајпода

1. U jebem ti :D
    Kol'ko dobrih savjeta :D

2. А има ли онај лак безбојни у спреј?

3. Ne grubu šmirglu. Finu šmirglu... nežnu... koja maltene mazi...
    Mora sjaj da se skine, inače će svaki lak i farba da se ljušte. Ne može to samo nitro da skine.

4. Špric git, onda ne moraš da šmirglaš lolo

5. haha ako nije mnogo čuknut.

6. Хахахахаха о јеб'о вас пас ненормалне. У души сте сви спемери тешки :)

7. mozda ima da se kupi novo kućište, kao na one nokije ranije

8. A vostane bojice?
    One se lako sidaju mamu im!

9. Kupi skidol, skid boju. Premaži taj mjetal, ostavi da nabubri sva boja, obrišeš krpom i amin.

E sad, ne znam od kakvog je to materijala kućište, boktepito kakva je to boja, anglo-američka, zlotvori su to...

Skidol se koristi u limarskim radionicama i na brodovima, da se skida farba. Ako može skinut sa askone valjda može i sa ajpoda.

Al ipak ti njega ostavi roze, nemoj biti gej.

10. Pa to, ostavi tu boju a nemoj nikada da ga primiš u prkno i neće tu biti ničeg gej! :)

11. ПРОМЕНИ ТАЛАСНУ ДУЖИНУ ДЕЛА СПЕКТРА ЕЛЕКТРОМАГНЕТНОГ ЗНАЧЕЊА ТО ЈЕСТ СВЕТЛОСТИ!

12. ЈА НИСАМ ГЕЈ, ЈА САМ ЛИМАР И АЈПОДОФАРБАР!

13. СТАВИ ГА НА СУНЦЕ, ДО СЛЕДЕЋЕ ЈЕСЕНИ БИ ТРЕБАЛА ДА МУ ИЗБЛЕДИ БОЈА!

14. СТАВИ ГА НА СУНЦЕ, ДО СЛЕДЕЋЕ ЈЕСЕНИ БИ ТРЕБАЛА ДА МУ ИЗБЛЕДИ БОЈА!

I DA SE POKVARI!

15. I DA SE POKVARI!

НИГДЕ НИЈЕ НАГЛАСИО ДА МОРА ДА РАДИ ПОСЛЕ ФАРБАЊА! А И МАСКУ ФАРБА А НЕ УНУТРАШЊОСТ АЈПОДА! АКО СКИНЕ МАСКУ НЕМА ЗАШТО ДА СЕ КВАРИ!

16. НИГДЕ НИЈЕ НАГЛАСИО ДА МОРА ДА РАДИ ПОСЛЕ ФАРБАЊА! А И МАСКУ ФАРБА А НЕ УНУТРАШЊОСТ АЈПОДА! АКО СКИНЕ МАСКУ НЕМА ЗАШТО ДА СЕ КВАРИ!

JA SE DUBOKO IZVINJAVAM!

17. JA ĆU VAS PRIJAVITI MODERATORIMA ZA SPAM!

18. oni da su neki sami bi sebe prijavili

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.