Фарбање Ајпода

1. Ja sam sav nikakav, neću lololo

SMare probaj sa nitro razređivačem, ako ne uspeš šmirgla, brusilica.

2. Pa što ga ne odneseš u bilo koju firmu koja radi hromiranje da ti ga hromiraju? uradiće ti za džabe to gde god da odneseš pošto je mali predmet.

3. НЕМА СПЕМА! БРАТ СМАРЕ ОТВАРА ТЕМЕ ГДЕ СМЕ ДА СЕ СПЕМУЈЕ! ЕВО ПИТАЈТЕ ГА ДА Л' СЕ ЉУТИ НА МЕНЕ. ЕЕЕЕЈ ДОК САМ ЈА ПИО СА СМАРКОМ ВИ БРЕ НИСТЕ ЗА МОМИРА БУЛАТОВИЋА ЧУЛИ! ДАЈЕМО КОНСТРУКТИВНЕ ПРЕДЛОГЕ! А И МИ ЕТФ-ОВЦИ УВЕК ТРАЖИМО АЛТЕРНАТИВНА РЕШЕЊА. И БОЉЕ ДА ТЕМА ОДЕ У СПЕМ НЕГО ДА СМАРКАН СУТРАДАН ПОТОПИ АЈПОД У СУМПОРНУ КИСЕЛИНУ СЛУШАЈУЋИ ВАШЕ САВЕТЕ!

4. A ako hoćeš ti da ga farbaš, kad odeš da kupiš sprej, tamo će sve da ti objasni radnik koji je postupak za farbanje jer mora da zna to. Otprilike ovako ide, prvo neka grublja šmirga, onda manje gruba, i na kraju najfinija šmirgla sa kojom ćeš da uglancaš površinu da bude skroz ravna. Onda mislim da ide prvo neki sprej, nmg da se setim koji, pa se na njega nanosi sprej u boji, i nakon toga lak koji služi da da sjaj i da štiti boju.
    Al moj predlog je hromiranje, da izgleda ko zippo upaljač.

5. OSTAVI GA ROZOG, JEBEMUMIŠABIRIBIŠA!

IMPREGNACIJA SE ZOVE! PRIJE NANOŠENJA ZAVRŠNIH MALTERA-ŽBUKA!

OPAAAAAAAA

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.