Prijava

Ima li ko ovaj satelitski risiver i kakva su iskustva sa njim? Šta sve mogu sa njim?Koliki mi tanjir treba i sl.

Изгледа. :Д

Ја никад нисам ни чуо за ово.

Satelitski risiver koji skida kodove sa neta i možešda gledašoko 3-4 soma kanala.

У јеботе. Кол'ко то кошта?

500 jevreja u HD

Samo da mi je znati šta će ti to. :) Dok sam šljakao u kladži, imali smo drim boks, 98 posto nepotrebnih kanala. Al jazeera romantic i kazahstanski folk kanali.

Pratim Teheransku operu:)
Zanimaju me iskustva, ali , eto jednog korisnog.

Kladže to koriste jer imaš bukvalno sve prenose svih tekmi sa liste. Tako da, ako ti se gleda, norveška treća liga, samo napred :)

Moras ga prikljucit na internet da ti skida automatksi kodove, dobra stvar ja mislim da moras naci nekog covjeka pa mu placat ko neku pretplatu

Denisx - i to sam čuo.

Ma kakvih crnih 500e, moze i za manje da se nabavi, uglavnom mozes da gledas sve prakticno kanale (mislim cak i one sa mediaguardom/Sky Italia je dovoljno reci), ali fazon je sto moras ili sam da znas da updatujes ili da kupujes od nekoga kodove. Ja isto imam neki samo nije dreambox, ali ima emulatore u sebi i gledao sam digi jedno godinu dana sve kanale dok nije presao na nagra 3.

KOd nas kosta oko 150 km i placas 10 km svaki mjesec nekom hakeru koji ti salje kodove preko neta, ali imas 3000 kanala utakmica te ne moze masiti a imas i gey kanala i to mozes da pratis