Sam sebi savršen sagovornik

1. Tako se najbolje rešavaju problemi.

Ja moj problem ako ne rešim u roku od minut, dzaba mi zevanje u plafon celu noć. :)

2. Ja se psujem sam sa sobom uglavnom...

Doduše to je i ok, juče sam video lika na forumu Vukajlije koji sam sebi odgovara na post preko duplog naloga.
    Onda sam shvatio da ima nade za mene, ja makar psujem samog sebe uživo! :-))

3. Uvek. Volim da šetam sam tako i da izgledam zamišljen a u stvari se svađam sam sa sobom u vezi neke gluposti. E, da, sacam vid'o da nisam jedini koji ima trip da priča tako na engleskom, jedna strana priča srpski, a druga engleski, a ponekad uleti i treća koja priča na ono malo francuskog što sam zapamtio iz osnovne. Ne'am pojma da l' je psihički poremećaj i ne zanima me, meni do jaja dok rešavam teorije zavere sam sa sobom lololo

4. Mene moji sagovornici stalno blamiraju na javnim mestima. Uvek im padaju neke gluposti na pamet, pa se jedva susdržavam da se ne zasmejem. Obično su tu u nekom društvu, kada je društvo dosadno, ili kada neko od njih krene da vodi monolog, meni, u mom prisustvu. Na sreću, tu su uvek te budale od sagovornika, koje me nateraju da u njihovo ime nešto kažem, ili da se samo smeškam kada prećutim ipak nešto. I uglavnom su lepo obučeni, mada su ponekad i sasvim goli.

5. juče sam video lika na forumu Vukajlije koji sam sebi odgovara na post preko duplog naloga.

Ovaj nas je sve prejeb'o. :D

6. Dobro Kurde jel si morao da im kažeš? Sad će ljudi da pomisle da sam luđi od njih, a to je nemoguće.

7. Nije elek...mada redovni posetioci foruma možda naslućuju. :-)))

8. Doduše to je i ok, juče sam video lika na forumu Vukajlije koji sam sebi odgovara na post preko duplog naloga.

Hahaha Otkad sam to primetila, i baš sam bila radoznala da pitam čemu toliko insistiranje na tome. Jedna osoba je tako muvala sebe na skoro svakoj temi, a neki drugi lik je ušao u raspravu sa samim sobom u vezi neke muzike. O spemovanuju definicija da ne govorim...

9. E pa eto, o tome sam ja juče pričao u temi "Šta vas nervira"...a niko da me shvati pravilno! A tvoj post, marcipan, je bio iza moga, koliko se sećam... :-)

10. Lololo, ja sam sam sebe vređao sa duplog kad je nas nekoliko (pravih autora, ne samo moje zamišljene ličnosti) trolovalo Filozofa, zamalo da popijem ban zbog svađe na oba naloga!

11. Nije elek...mada redovni posetioci foruma možda naslućuju. :-)))

Uvalio si me u velika govna, to ti neću zaboraviti lolo

12. E pa eto, o tome sam ja juče pričao u temi "Šta vas nervira"...a niko da me shvati pravilno! A tvoj post, marcipan, je bio iza moga, koliko se sećam... :-)

Da, shvatila sam ubrzo, nego nekad moram da dam i drugo viđenje. :) I mene to nervira, kada nije mnogo smešno. Ali jadno jeste, u pravu si. Eto, priznajem! :))

13. ja-pozdrav
    ja-e,djes
    ja-daj pljugu
    ja-eo

14. Ma nema veze...bitno da je nama ovde dobro! :-)))

15. pricam al u sebi obicno na engleskom, ne znam sto, valjda vjezbam lol, to je valjda nasa podsvijest, nije poremećaj :D

16. ja često u sebi pričam i sa drugim osobama. Ponekad se toliko naljutim na njih, na ih ne mogu očima gledati kada ih vidim, a da mi zapravo nisu ništa nažao učinili.
    Ali mislim da u toku jednog dana, u sebi napišem savršen roman, samo na kraju dana, on se negde izgubi

17. Kod mene nema lagane i tihe konverzacije, ili se bodrim kao bokserski trener ili se psujem.

18. Šta je šizofreničara ovde, ljudi moji.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.