Sam sebi savršen sagovornik

1. Ja uvem mirno i staloženo pričam, i oslovljavam sebe sa vi. :))

2. Ahahahaha! Gledam Elek opet pominje Padinjak, to obično radi kad baš, baš žešće prolupam. Reko' aj da vidim svoj post, piše: "Vidim dijalog sa sobom." Mislila sam "vodim", ne "vidim"! Olololo!

Elek, nikakav problem, ima i gradski do njega. Taman, zimske zabave u četvoro. Ako ne izmislim još neki alter ego.

3. Taman da se okušam u grupnjaku, kad već ne mogu normalno da jebem.

4. Pričao bi ja sam sa sobom al ne volim da se raspravljam s budalama.

5. Taman da se okušam u grupnjaku, kad već ne mogu normalno da jebem.

Ne zameramO. Taman će da bude na engleskom!

6. Уф, причам са собом и то доста. Кад одлучујем о нечему важном, често се препиру они мали човечуљци анђео и ђаво. :) Небројено пута сам ухватила себе да размишљам и причам са собом на енглеском.

7. Ja najčešće razmišljam na crkvenoslovenskom. Tada nekako najbolje sebe razumem.

8. Stalno pričam sam sa sobom. Naročito kad sam sam kući. Nekad i naglas razmišljam. Seru ljudi da to ludi rade, kad to rade svi.
    Naravno, u granicama normale, jel'te.

9. Uh, mislim da sam negde već pisao o ovome.

U svakom slučaju, često pričam sam sa sobom. Vodim raznovrsne razgovore.
    Ako dajem sam sebi intervju ili vodim neku fantaziju u glavi (mačevi i ta ludila) onda sve pričam na engleskom.
    Ne pričam, da ne misle ljudi da sam lud. Samo pomeram usne i govorim u sebi.
    A inače kad diskutujem sam sa sobom, ili zamišljam razgovor sa nekom realnom osobom, uglavnom na maternjem jeziku pričam.
    Često kad prođem razgovor sa nekom osobom u sebi na kraju počnem toj osobi (sebi) da objašnjavam kako sam vodio ceo taj razgovor u sebi pre par dana, čak i ovaj deo sa objašnjavanjem da sam ceo taj razgovor vodio u sebi pre par dana, sa sve ovim delom u kom objašnjavam da sam vodio taj razgovor u sebi sa sve ovim delom u kom toj osobi pričam da sam vodio taj razgovor u sebi...
    Tu se uglavnom nasmejem sebi, jer vidim da sam retard, pa se onda smejem jer sam takav isti razgovor samo sa drugom osobom u sebi vodio nebrojano puta.
    Jedini problem je što se ne sećam tih razgovora i diskusija posle nekog vremena. A nekad baš jebem kevu kakva razmišljanja i planove imam. Počeću da se snimam telefonom, pa da prekucavam na komp.

10. Ljudi mi smo zvanično pukli.

11. Ljudi mi smo zvanično pukli.

Kuc, kuc! Prijatelju, ovde tvoj jedini razumni alterego u ovom trenutku. Okani se ove fantazije. Vukajlija ne postoji, to je sve u tvojoj glavi. Izmislio si svoj sajt i svaki dan izmišljaš novog autora (mogao bi malo manje plagijatora kad si već tu, i malo bolje da saslušaš naše umišljene probleme). Treba da se vratiš svom poslu (ti si bio ludi Pajko genije koga je Betmen zarobio, da, to nije samo strip) i da uzgajaš mangulice i praviš rakiju u slobodno vreme.

ili vodim neku fantaziju u glavi (mačevi i ta ludila) onda sve pričam na engleskom.

Ja.... Ja sam mislila da nema nikoga drugog ko radi ovo sem mene! Rispekt. _

12. Često. Imam sajka u sebi i on često izađe na površinu :)

13. Sviđa mi se ovo za prasiće i rakiju lolo

14. Ja sam sa sobom pricam na engleskom...jer dok sam sam imam savrsen naglasak...a kad sam u drustvu ili skoli imam africko-Svarcenegerski naglasak...

15. Bogami ovaj statistički podatak da nas barem 95% priča engleski sa samim sobom je, malo je reć, zanimljiv

16. jer dok sam sam imam savrsen naglasak

Исто и ја. :)

17. Možeš da imaš i prasiće, i rakiju i još mnoooogo toga, ako se vratiš tamo u zdrav razum, gde zaista pripadaš. Mi smarači ne možemo tamo sa tobom. To ti je verovatno i najveća motivacija do sad. olololo

18. Bukvalno sam takav odgovor očekivala.
    I proved my point. <3

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.