Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Trolovi su najobicniji pusaci kurca koji otvore ponekad i dobru diskusiju. Naravno, njihova egzistencijalna svrha je srazmerna njihovom pateticnom intelektu, te oni nikada i ne ukapiraju kada pokrenu neku dobru diskusiju, vec iskljuce svoje bedne mozdane funkcije cim utripuju da su postigli zeljeni cilj. O divnog li zivota.
Naravno, ne mislim na ovu diskusiju koja je u paprikas fazonu. Niti mislim da je Vucica trol, boze sacuvaj.
Elem, piti je bozanski. Hvaliti se time je bedno. Osudjivati to je jednako bedno hvaljenju.
Svako dobro.
Dokazivanje sebe i svoje porodice.
Mislim da nije nijedno ni drugo.Naravno,ni u čemu ne treba preterivati,al' opet kad se setim,neke od najboljih doživljaja sa društvom sam imao kad smo se komirali.Piti da se napiješ je glupost,al' ako se desi,moš misliti.Pivo leti,špricer zimi i bog da nas vidi.
Glupo pravilo,ali tako funkcionišem zadnje 2-3 godine :D
Tema zaključana, zbog proseravanja.