![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
E, ljudi, ne znam je li to samo do mene, ali nekakva Nivea se stalno pojavljuje sa leve i desne strane. Je li to do mene ili je Nivea hakovala sajt?
A sad ozbiljno, da li kaizen planira skoro da makne ova govna? I zar nije bolje da se reklame vide samo kad gledaš sajt iz oflajna? Postoji li bilo koji način da se maknu, a da ne uplaćuješ ktitor?
Apsolutno ne. Sajt možete koristiti kao i do sada. U pitanju je samo dodatna funkcionalnost. Stvar je vašeg izbora da li želite da ih "otključate".
I za kraj pitanje da li se elementarna vidljivost i podnošljivost sajta za oči smatra dodatnom funckionalnošću?
Инсталирај Адблок, и нема проблема.
Postoji li to čudo za Operu?
Na
https://addons.opera.com/en/addons/extensions/details/opera-adblock/0.52/
Iju, pa ovo 'ladno radi! Fala! :D
Није проблем у реклами колико у јебеној зеленој боји!
Имаш кјустом вукајлију ад-он за све претраживаче Гамби.
Meni to najstrašnije usporava net, pa sam ugasijo.
Мени нормално.
Знам да има, али ми се стално преплиће са овом реклмом, па је час моја позадина, а час Нивеа зеленило мртво...