![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
E, ljudi, ne znam je li to samo do mene, ali nekakva Nivea se stalno pojavljuje sa leve i desne strane. Je li to do mene ili je Nivea hakovala sajt?
A sad ozbiljno, da li kaizen planira skoro da makne ova govna? I zar nije bolje da se reklame vide samo kad gledaš sajt iz oflajna? Postoji li bilo koji način da se maknu, a da ne uplaćuješ ktitor?
Apsolutno ne. Sajt možete koristiti kao i do sada. U pitanju je samo dodatna funkcionalnost. Stvar je vašeg izbora da li želite da ih "otključate".
I za kraj pitanje da li se elementarna vidljivost i podnošljivost sajta za oči smatra dodatnom funckionalnošću?
Инсталирај Адблок, и нема проблема.
Postoji li to čudo za Operu?
Na
https://addons.opera.com/en/addons/extensions/details/opera-adblock/0.52/
Iju, pa ovo 'ladno radi! Fala! :D
Није проблем у реклами колико у јебеној зеленој боји!
Имаш кјустом вукајлију ад-он за све претраживаче Гамби.
Meni to najstrašnije usporava net, pa sam ugasijo.
Мени нормално.
Знам да има, али ми се стално преплиће са овом реклмом, па је час моја позадина, а час Нивеа зеленило мртво...