Brisanje System Volume Informationa

1. Skoro instalirah sedmicu i ne mogu da obrišem ovaj jebeni foder iz naslova (nalazi se na D: particiji). Zauzima mi već 10GB i nervira me. Pun je sistem ristor pointa koji mi ne trebaju. Na XP-u se moglo normalno obrisati. Nema šta nisam probala. Mislim da sam otvorila sve linkove koji postoje na Guglu. Preuzela sam vlasništvo nad folderom, administrator sam, pokušala sam da obrišem i preko cmd-a, ne može, kaže da folder ne postoji. Pomagajte, da ne bih slupala kompjuter u skorije vrijeme

Savjete tipa: "Instaliraj drugi op.sis. ne prihvatam" :)

2. У том фолдеру ти се налазе подаци потребни за систем ристор. Ако нећеш никад да радиш то, онда онемогући систем ристор и тај фолдер се више неће пунити.

3. Znam šta se tu nalazi. Jedan sistem ristor point imam na C: i dovoljan mi je. Isključila sam sis.res. na D, ali problem je u tome što ne mogu da obrišem ništa iz tog foldera.

4. Ако си прегледала све линкове на Гуглу, онда ти овде ретко ко може помоћи. :) А јеси ли рестартовала рачунар?

5. Jesam. Problem je što kod nekih prijedloga preko Gugla (npr brisanje preko cmd-a) nekome pomaže nekome ne. A meni ništa ne pomaže.
    Restartovala sam.
    Kad odem na delete ili prevučem u risajkl bin ne izbaci ništa tipa cannot delete file i sl. jednostavno se ništa ne dešava.

6. А да није на том волјуму био инсталиран други оперативни систем који је направио тај фолдер раније?

7. Jok. Uvijek na C instaliram sistem. Kao što rekoh, u XP-u sam mogla obrisati, a sada se pojavila kamara fajlova od kojih su neki stari i po dvije, tri godine.

8. А да га омогућиш на тој партицији, па да га онда онемогућиш? Да превариш глад, што би се рекло...

9. I to sam radila...Jebem ti sedmicu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.