Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Циљ ове игре је да у поруци, текстом, имитирате неког члана Вукајлије а да остали погоде о коме се ради.
напомена: Увредљиве поруке ће бити брисане.
+
biće.
ali to je sevatova igra!
@šiva - gazda iz posta gore :P
kuvajlija? :)
ma jok, ne "imitiram" nikog, samo je to sevast prvi "izmislio", ali čet verziju xD
са'ће севаст да ме оптужи да сам плагијатор :)
@shiva kuvajlija, dabome
tasmanijski đaolje
ja volim lepeze
jtu :D
pilsplus za temu!
Ban
poenta je u komunikaciji... kroz komentare....;)
Molim moderatore da mi obrisu ceo profil i da se sa svima pozdravim barem s onima koji me gotive, i da mi je zao sto odlazim, ali...
Znate sta, ja cu vas prvo da posmatram izdaleka, pa ako mi uspe da se uvalim, onda se uvalim, ako ne, jebiga :)
Па овај....ја.....незнам како се то брише......мораћу да....хм..питам Каизена...
Marijanice ja tebe nikada ne bih optuzhio da si plagijator.
A,niko se ne seti mene da imittira!!!Neka vas neka!:)
Vi vaše mačo fore ja takve zajebavam i podjebavam za užinu. :D