Да ли сте некада играли пеинтвол? Какви су ваши утисци? Где све то има, и какво је плаћање?
Ако нисте да ли бисте волели?
Пишите све у вези пеинтбола овде...
Ја, на пример, никада нисам имао прилике, али ми је ово велика жеља, зато сам и питао где има све и колико је то кеша.
Boli ko sam đavo. Ja sam pet dana imao šljive po telu. S druge strane, takva adrenalinčina te klepi da ti ne bude dobro. Predlažem da probate. :))
Rekli o sajtu
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Да ли сте некада играли пеинтвол? Какви су ваши утисци? Где све то има, и какво је плаћање?
Ако нисте да ли бисте волели?
Пишите све у вези пеинтбола овде...
Ја, на пример, никада нисам имао прилике, али ми је ово велика жеља, зато сам и питао где има све и колико је то кеша.
Извињавам се ако већ потоји оваква тема.
I ja bih volio, ali nikad nisam to radio. A Nikola Kojo ima i fliper i pejntbol, u Anđelima 2.
JA bi se igrao ali ne znam kako i gde.
Divim neki dan da onaj Njegoš iz Survajvera reklamira neki paintball klub u Bosni.
Znam da se placa valjda po kuglicama.
U jednom klubu sam video da ide 300 dinara 100 kuglica.
Где?
Joj, ja jesam za jedan Dan zaljubljenih, vodila momka. Kul je, ali ono bre boli:(
Uf, kako to želim jednom da probam.
:)
Pa jebi ga. Zagrejte se. Probajte sa predigrom.
Lol, ajax:)
Eeee, AJAX, da je to bolelo ne bih se bunila.
Где си ти играла пуфнице?
Boli ko sam đavo. Ja sam pet dana imao šljive po telu. S druge strane, takva adrenalinčina te klepi da ti ne bude dobro. Predlažem da probate. :))