U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Imam lap top vec oko 10 meseci.
Sve igrice su do skoro radile na maximum i sve cool do skoro.
Pocele su sve igrice da seckaju na low i da se pregrejava kompjuter.
Imam postolje sa coolerom.
Sta moze da bude problem? Prasina? ili sta?
http://www.youtube.com/watch?v=GNxfx4uWe5A&feature=related
Verovatno je prašina :)
Па вероватно прашина. Што не носиш да га мало, да простиш, издувају? Умеш ли да расклопиш чудо? Можеш доста тога и сам да отклониш само ако имаш оне курчиће од шрафцигера. Си проверавао вирусе и та срањца?
Па ако се прегрејава, то значи да нешто спречава хлађење, погледај да ли је због прашине...
Иначе, нећу да баксузирам, али је тако мој стари лап топ почео да се прегрејава, а затим и да се гаси, и када сам га однео у сервис испало је на крају да је лап топ због нечега отишао у неповрат, не могу да се сетим у чему је био проблем...
Imam garanciju jos 14 meseci olololo mogu ga duvaju.
Брате, ладно имаш гаранцију а дошо си овде да кукаш. Или то и била фора, да знамо како имаш гаранцију? :Д Сиктер у сервис, па нек му је шта оћеш! :Д
Kurac cu u servirs, nema kod mene u grad!
Nego pitam samo da nije neki problem u sistemu ili kuj kurac.
ох, шта ја да радим? проблемчина огромна, немам лап топ.
како да решим то? без кеша некако
Украдеш. Крађа је океј, ако је у племените сврхе.
Nego pitam samo da nije neki problem u sistemu ili kuj kurac.
Биће да је проблем пре хардверски него софтверски...
Nemoj sam da otvaraš, nosi u servis neka duvaju, da prostiš. A najverovatnije je prašina, rekoše gore pametni ljudi.
Sta znas mozda neki virus ili nesto jebem li ga...
A u kurac, mora da idem u BG za usrani lap top..