Nova tekstualna forma na sajtu?

1. Daj ljudi mnogo serete. Ajd da uvedemo i tragediju i komediju, roman, životnu dramu, psihološku dramu i dramu trenutka. A šta mislite o epu, lirskim pesmama i mitu, ali da možemo da ih organizujemo u cikluse i mitologije, ili eventualno tumačenje nekog dela, interpretacija i kritika? Ste vi kršteni jebote, nek bude samo esej i definicija, a u kurac, ko će sad da mozga gde je ko hteo da stavi tekst? Nepregledno će biti.

2. O, jebote, sad shvatam koliko je teško ovom čoveku sa vama, naprosto je nemoguće ugoditi.

3. Pa predložio sam ove kategorije zbog eliminisanja podkategorija jer su te dve forme eseja/priča najčešće. I pretraživanje kao dosad će eliminisati to "ko je hteo gde da stavi tekst". Moj predlog je pojednostavljenje, a ne to o čemu ti pričaš.

4. A šta mislite o epu, lirskim pesmama i mitu?

Može ep , ep je kul.
    Daj ne zajebavajte

Nova tekstualna forma na sajtu?

je kol'ko ja vidim naslov teme , sa predlozima serite neđe drugo.

5. Реме
    Elem, ja sam za eseje, bilo bi dobro to uvesti, pošto veliki broj nas voli da pročita dugu defku

За есеје, јер готивиш да прочиташ дугу дефку. Значи, та дуга дефка може да се назове есејом. Реално. Има много аутора, који и поред тога што су кратке дефиниције ''у тренду'' или ''омиљене'', пишу дугачке дефиниције одувек. Један од њих је Бурзум, један је Џони Курајбер, један је Блек Хол, један је Френки, а има их сигурно још много, много више. Ставиш лепо све њих у пратњу, и уживаш.

Ја сам против овог предлога, не зато што не готивим дуге дефиниције, него зато што се то онда претвара у блогајлију, тарзајлију и друге курце. А, колико видим, тарзанима може да се придружи свако, или можда не може, стварно не знам, не читам то. Пар пута сам прелетео преко неких текстова и видео да је доста велик број чланова са Вуке отишло тамо да пише.

Нисам до сада приметио да аутори имају блокаду када хоће да напишу дугу дефиницију из било ког разлога, тако да лагано могу да пишу исте.
    Ја сам написао пар дугих, ето чисто да се опробам. Не иде ми, и боли ме уво.

А последња ствар је то чувено ''прељевање''. Уколико модерација тих есеја буде као и модерација дефиниција, то неће ваљати. И немојте мислити да је ово прозивка упућена модовима, админима, или херојима народног фронта. Ово значи да је све више људи, и сви би да пишу, а велика већина то не зна. Можда ни ја не знам, али о томе се опет не ради овде. Поента је да ће доћи неки билде, написати јако глуп текст, па после њега још двојица ураде то исто и човек који је дошао ту да прочита неки есеј се смори и забатали читање за тај дан.

Али опет, твој циљ је логично - што већа посета. И то би вероватно повећало посету сајта. И ту је крај сваке дискусије.

А можда је све ово горе што сам написао врећа гована, али узми у обзир тако неке стварчице.

6. Nije potrebno. Jednostavno na sajtu kao Vukajlija ne treba dodatno komplikovati stvari. Ako čitaš duge definicije, eseje čitaj sve, ako hoćeš da pričaš pričice i imitiraš Andersena, jebiga, postoje i Blogovi.

7. SlepanKosmić nije komentarisao?????

8. staviš da se autori rangiraju po datumu registrovanja (ili po vremenu provedenom na sajtu, pih)

Ekstremno glup predlog.

9. Buksnetino, pazi, ja na profile tih autora svakako odem, i ispratim šta su pisali, ali pazi, ovo bi dovelo i do lakše moderacije, jer složićeš se ipak mnogo više totalnih nubova piše viceve od 20 slova. Zar ne? Biće bolja preglednost. I opet možda može lakše da se isprati šta je đubreta ostalo pa i lakše da se eliminiše isto. Možda grešim, ne znam.
    Pazi, nije stvar u tome što ja lično volim duge defke, ima svakako odličnih autora koji pišu kratke, ali opet se i oni podave u moru gluposti koje napišu novajlije, a lakše je srediti definicije ako ima samo kratkih nego ako su mešane i duge i kratke, modovi se često pogube tu. Pa kao što imaš podelu rada, to jest modove koji brišu postere i modove koji brišu definicije, tako bi se stvorila još jedna podela, a ne bi se svi svuda trpali, a to bi dovelo, ako se ne varam do mnogo ažurnijeg brisanja.

10. Ako će da ti donese paricu, meći.
    U suprotnom, mojne.
    lolo

11. "шта је боље Дурекс или Ромед

Uvek Durex, Romed su tesni...

Mnogo cenim što ti kaizen nije samo nadimak nego i poslovna filozofija. Ako me razumeš.

12. a lakše je srediti definicije ako ima samo kratkih nego ako su mešane i duge i kratke, modovi se često pogube tu

Ово стоји.
    А на пример, како би се категорисали есеји? Шта ако неко узме и напише доста дугу дефиницију, као дефиницију, а не као есеј? Мислим, капирам да то није толико битно, али ме сад занима.
    Линковао бих сад две три мало дуже дефиниције као показатељ, али нису моје и не желим да људима пуцају по минусима.

13. SlepanKosmić nije komentarisao?????

Tu sam ja, ne brini. Samo vas gledam.

14. Реме
    Daj ljudi mnogo serete. Ajd da uvedemo i tragediju i komediju, roman, životnu dramu, psihološku dramu i dramu trenutka. A šta mislite o epu, lirskim pesmama i mitu, ali da možemo da ih organizujemo u cikluse i mitologije, ili eventualno tumačenje nekog dela, interpretacija i kritika? Ste vi kršteni jebote, nek bude samo esej i definicija, a u kurac, ko će sad da mozga gde je ko hteo da stavi tekst? Nepregledno će biti.

HAHAHAHAHHA pobjeda!
    a da bude samo definicija?

15. Pazi, to treba razraditi Buksno. Jebem ga, ima rešenja sigurno. Mora da se podvuče neka granica, crta. Šta je esej šta je pojam. Postoji i gomila zajebancija sa rečima koje se ne mogu svrstati u definicije, nego u igre rečima, ne znam kako je najbolje razvrstati to.

16. Sve je to do jaja, maksimalno podržavam, uplatiću još jednog ktitora, a sad mi obriši nadimke. Aj leba ti.

17. Format bi bio kao post na forumu, znači embed slika, citata po volji.

nešto kao slikovnica?

18. nešto kao slikovnica?

Haaahhahaahahahahh... Tipa bukvar :)

Ja biti protiv, pusti definicije na miru, Kazane, dobre su ovakve kakve su. Što neko napisa na prethodnim stranama, onaj ko voli duže definicije, otići će na eseje, a tamo će biti kamara gluposti, vjerovatno i priča tipa "Kako sam proveo ljetni raspust" i "Moje prepričavanje lektire" i prelistaće ljudi par strana i poslati sve dođavola.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.