![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
А каизен је турио ? на крају, значи не мора да значИ :)))
:)))
Ово на крају је знак питања, видите ли
:))))
Nova tekstualna forma na sajtu?
:)))
Ово на крају је знак питања, видите ли
Sine, reko je i sam da će za nedelju - dve najkasnije da bude ovo.
Биће нова верзија, не мора да значи да ће бити баш ово говно :)
Evo ga Devetar, prati modne trendove evropske omladine: penjanje uz kurac svemu što mu se ne sviđa. Nemoj biti Endoter, ako ti se ne đasvi i ako nemaš nikakav prijedlog - nemoj ni pljuvati tuđe ideje kakve god da su. Nie fer, nie ljucki.
Нисам ја ништа рекао, нити попљувао. Моје мишљење :)
Tvoje mišljenje je 'NE SVIĐA MI SE' a 'GOVNO' je već pljuvanje :D
Јао како ми иду на курац ови снајпери који чекају да се појави тема коју Кајзен чита, па онда крену са разним креативним захтевима и предлозима типа "Кајзене среди да постери буду добри", "оћемо бан за људе који нам се не јаве на чету", онда питања ранга "којој општини припада Сирогојно", "шта је боље Дурекс или Ромед и смеју ли да се перу на чесми и користе опет" и тако те сличне генијалности. Из чега, али из чега сте закључили да овде треба нешто да предлажете или захтевате? Човек лепо пита јесте ли за или против, шта који курац јеботе.
Haha, gambiju krivo što se on nije sjetio nečega, haha! :D
Нама босанцима је говно именица које мјења све :) тако да покушај уклопити :)
Ja imam samo jedan predlog nakon ovog Gambijevog posta al' ne znam smem li da ga iznesem pred narod, a to je da se jebanje vrati u aktivne.
Elem, ja sam za eseje, bilo bi dobro to uvesti, pošto veliki broj nas voli da pročita dugu defku, a od gomile kratkih ne mož' čovek da dođe do duge. Nego, kapiram da bi ti eseji bili suvo zlato jer novajlije ne pišu duge definicije. E da, ako to već praviš stavi da tekst/esej mora da ima makar 200 karaktera da bi se izbegao spem i nasumično štikliranje od strane nadrkanih novajlija.
moze, moze...a da li bi morao da uploadujes svaku sliku na vukajliju, ili bi bilo dovoljno da ostavis neki link?
Да, biće...
+1
Jes vala , kratke defke se popele na vrh kurca , svako čuje neku dobru foru ili malo pomrsi redosled riječi nekog vica i sklepa defku.U kurac bre..
Ово што Гамби каже и ово што Реме каже.
Мени је ок то, али да не боде баш очи. Мсм све једно ми, него би ми то у овој концепцији сајта најбоље легло као подопција форума, са карактеристикама сегмента "дефиниције".
-Форум
ПодфорумиХаха и не-хаха текстови
ME GUSTA! Uvek sam za novine. :)
Ne reče ti da li će se to ocenjivati kao definicije i posteri?
Uvešću bolji sistem prijave lošeg sadržaja.
Vraćaš dugme "Za brisanje"? Do jaja. :)
Elem, kad si već tu i gledaš ovo, uvedi i sledeće:
1) brisanje prošlih nikova (EDIT: ako ne može, onda brisanje svih sem prvog nika)
2) komentari na profilu
Drago mi je što izbacuješ prosek, ja bih voleo kad bi izbacio i top listu autora, ali kontam da je slaba vajda od toga...
1) brisanje prošlih nikova
Немој то да уведеш, никад.
i jedan predlog imam inspirisan onom novom nabudzenom temom sa gifovima
da se uvede lajk sa fejsa na neki post na forumu, ima mnogo kvalitetnih postova na forumu koji bi bili zanimljivi fejzbuklijama, naprimer lajkujes ovo
http://vukajlija.com/forum/teme/36434-gif-ovi-pro-level?strana=32#post_1716183
i kad neko neko sa fejsa otvori link vidi samo taj post, i ima neke proste opcije tipa
-"prikazi ostale postove sa ove teme
koja bi mu prikazala celu temu ca fokusom na taj post
----------------------
eto ti i novog neiscrpljujuceg vida reklame
EDIT:
ne samo zbog ove teme sa gifovima, ima i dobrih izjava i rasprava...mozda cak nebi bilo lose i lajk na komentare na defke uvesti
NE SERI više, ne mogu da gledam svaki tvoj jebeni post sa kenjanjem po autorima koji su jebene ikone ovog sajta i koje nikada dostići nećeš. Kada tvoj doprinos sajtu, bude samo pola njihovog, tada možeš da se javiš, jebemumater. Ćuti malo.
Јао како ми иду на курац ови снајпери који чекају да се појави тема коју Кајзен чита, па онда крену са разним креативним захтевима и предлозима типа "Кајзене среди да постери буду добри", "оћемо бан за људе који нам се не јаве на чету", онда питања ранга "којој општини припада Сирогојно", "шта је боље Дурекс или Ромед и смеју ли да се перу на чесми и користе опет" и тако те сличне генијалности. Из чега, али из чега сте закључили да овде треба нешто да предлажете или захтевате? Човек лепо пита јесте ли за или против, шта који курац јеботе.
gamby je u pravu, ali mislim da je ovaj moj predlog stvarno vredan razmatranja, ovi svi ostali predlozi su vidjeni milijon puta
Mogao bi u tom slučaju i da se razdvoji čisti sleng od ostataka kratkih formi. Na osnovu mojih definicija mogu da kažem da imam samo 2% slenga, ostatak kratkih definicija ne mogu da nazovem nikako drugačije do aforizmima, jer upravo to i jesu, a to je slučaj i sa većinom kratkih definicija drugih autora.
Što se tiče dužih definicija, tu bi već mogla da se napravi razlika između pravih priča (u smislu proze) i dijaloga u formi drame.