Bivši čuvar

1. -Nakon četiri meseca reanimacije, vratio sam se. Ni sam ne znam zašto.
    -Vreme je za promene.
    ===(DEE-JAY, mojne da sereš)===

2. Wow, vidi ti to... dobrodošao natrag :)

3. @Jelena Tihi Ubica: Otišao sam sa sajta da bi naučio na greškama. Sad se vraćam kao potpuno nov čovek.

@Kaizen: Ipak mi je drago što sam se vratio.

4. hehe... još da nam se vrati Canis Lupus(ako nisi čuo on čovek posle kraće rasprave obrisa sve svoje definicije i zapalio zauvek sa sajta) i stara družina je opet na okupu :)

5. Lesi se vraća KRUĆI... :-)

6. Da. Primetio sam da nešto veliko nedostaje iako je bilo dosta promena. Onda sam shvatio i zapitao se: a gde je kurjak?

7. Bujrum :)
    A i nije bila neka pauza, cetiri mjeseca...

Canis Lupus ce pauzirati cetiri godine, ON.

8. Ipak mi je četiri maseci bilo dovoljno za potpunu rehabilitaciju.

9. ohoho!!! dobrodošaooo!!! :)))

10. e, mislim da bi kolega Đ morao da dobije neku ulogu... :)))
    npr. "feniksov ćale" ili "Galilej" ili "crni pojas četvrti mesec"... ha? :DDD

11. Dobar ti taj treći predlog.

12. i meni se najviše sviđa... :)

ćale, daj mu ulogu "crni pojas četvrti mesec", ha? :)))

13. dobro ti nas ponovo pronašao. pusica :* :)

14. ne, mora uloga ... što se mene tiče može - "čuvar" ili čak "bivši čuvar" ;)

15. Ajmo jedan lok ođe.

16. nemo,mozda ce da bude slicnih prica.mozda ja odem pa se vrnem posle godinu,dve pa da imam gde da se valim kako sam se vratio..

17. I to što veliš, ništa moderatori, vratite se o'kle ste došli. Ajmo ajmo, razlaz.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.