Укидање просека?

1. Ако укине просек, како ћу онда да пишам по овима испод просека?

2. Jel ovo "za i protiv"? Ako je taj fazon, ja sam protiv. Prosjek je najmanji problem. Kaizene, prelijeva dosta.

3. Ja sam za to da umesto proseka piše dužina kurčine u colima i zapremina sisa u decilitrima. To je mnogo korisniji podatak i mnogo više govori o samom autoru od proseka.

4. imali smo prosjek? PROTIV!

5. Ja sam za to da umesto proseka piše dužina kurčine u colima i zapremina sisa u decilitrima. To je mnogo korisniji podatak i mnogo više govori o samom autoru od proseka.

Hahahahahahahahahahahahaha

6. RD je 2 ima 2.000 defki i prosek mu 50, po meni nikakav autor realno

Ау који трансфер.

Megatransfer.

7. Уствари, најбоље да пише ЈМБГ код сваког.

8. JA SAMO DA DODAM DA , UKOLIKO UKINETE PROSEK, BURZUM I JA NAPUSTAMO SAJT. AKO SE NE VIDE NAŠI GIGANTSKI PROSECI TO ĆE BITI VELIKI UDARAC ZA POREDAK KOJI ZNAMO.

A MI AKO ODEMO, TO ĆE POKRENUTI LAVINU ODLASKA. BUJICU. LANČANU REAKCIJU. DOMINO EFEKAT. SKAPIRALI STE.

9. Vise cenim doprinos onog ko je napisao jednu koliko-toliko dobru definiciju i nije se vise pojavio na sajtu, nego "doprinos" labilnih govnara koji zatrpavaju sajt svojim genijalnostima u potrazi za reakcijom drugih takvih govnara i naduvavanjem svog i-ega.

Iskreno, pronađoh se. Ali, mislim da nisu zabrinjavajući labilni govnari. Oni su osujećeni svojim labilnim govnarizmom. Npr. ako nastavim da pišem tempom kojim pišem i ako StrajaKg prestane da piše, trebalo bi da ga stignem, za jedno 22 i po godine :)

10. JA SAMO DA DODAM DA , UKOLIKO UKINETE PROSEK, BURZUM I JA NAPUSTAMO SAJT. AKO SE NE VIDE NAŠI GIGANTSKI PROSECI TO ĆE BITI VELIKI UDARAC ZA POREDAK KOJI ZNAMO.

A MI AKO ODEMO, TO ĆE POKRENUTI LAVINU ODLASKA. BUJICU. LANČANU REAKCIJU. DOMINO EFEKAT. SKAPIRALI STE.

Ja ipak mislim da ste se samo uplašili da ćete morati reći dimenzije kurčevine.

11. Ех, просек је глуп мало. Шта, дође нови лик на сајт, и јебе кеву како пише, и има просек 11. Други лик има срање дефке, напише једну одличну која оде у одабране и има просек 111. Тја. Није толико објективно.

12. Ja ipak mislim da ste se samo uplašili da ćete morati reći dimenzije kurčevine.

MI NAŠIM GARGANTUANSKIM PROSECIMA NE NADOMEŠĆUJEMO VELIČINU FALUSA NAŠIH.

13. Ех, просек је глуп мало. Шта, дође нови лик на сајт, и јебе кеву како пише, и има просек 11. Други лик има срање дефке, напише једну одличну која оде у одабране и има просек 111. Тја. Није толико објективно.

Nadji mi jednog koji jebe kevu kako piše i da ima loš prosek a da odma nije primećen-

14. Ja ipak mislim da ste se samo uplašili da ćete morati reći dimenzije kurčevine.

ХАХАХХААХ!
    Мени не мора ништа да се мења - ОГРОМНЕ сисе - оргоман просек.

Испемовали смо тему највећем спемеру на сајту, спемцепшн :))

15. ОГРОМНЕ сисе

AAAAAAAAH! ZAŠTO MI TO RADIŠš????!!!

16. Opcija koju stvarno po meni treba ukinuti je praćenje al aj sad...

To govore samo autori koji imaju veoma mali broj pratioca, trololo.

17. Испемовали смо тему највећем спемеру на сајту, спемцепшн

misliš, spem ,unutar spema, unutar još većeg spema?

MORAMO DA IDEMO DUBLJE!

18. TELI SU PROSEK DA NAM SKINU! EVO KAO ODMAZDA, DŽINOVSKA PIČKA!

19. pih, kaki ogavni i štrokavi nokti

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.