Кнез узењезашиње

1. http://vukajlija.com/nenad-knezevic-knez/63158

Удариш по шаблону дефке.

Пашканат - Поврће које једем сваки пут кад са Миром Адањом-Полак идем на задушнице у Лапово. Значи никад.

2. Ферари

Ауто који возим кад ми се скурчи Порше. Значи никад.

Ево за тест једна.. лоло, глупа у курац.

3. Heroin

Droga koju šmrčem kad mi se više ne šmrče kristalna vutra.

4. Najnovije definicije

Entitet na Vukajliji koji čitam jedino kad dobijem 3 istovremena pvt-a sa pozivom na vrelu partiju divljačkog seksa od strane autorki koje imaju svoju sliku na avataru. Nači, nikad.

5. Jelena Bačić Alimpić
    Osoba čiju ću knjigu da pročitam kada mi Džimi stavi definiciju među odabrane, Blek Hol je omiljenuje a Milica mi zbog legendarnosti definicije stavi u komentar "Strajo ploditelju rasni" i pri tom bude ozbiljna a na PVT mi pošalje broj moba. Znači stvarno nikad.

6. Новине

Штиво које читам кад ме занима било шта осим мене. 'начи никад.

лололо

7. Ubrazadonje umazatenje. Učizaznanje ukadzaninje.:)

8. Културно уздизање

Оно што радим када ми се не јебе. Значи никад.

бај д веј

Ubrazadonje umazatenje. Učizaznanje ukadzaninje

Ја ово ич не разумем, а ни ово из наслова теме! :РРР

9. u + drugi deo reči + za + prvi deo reči + nje
    to ti je algoritam :)

10. http://vukajlija.com/utrovacki
    Што не бараташ сленгом на речнику сленга децхко?

Љубавни живот Будимира Трајковића - Филм који ми докурчи сваки пут кад се у задњој сцени појави министар пољопривреде Јужноафричке Републике са сибирским хаскијем на леђима и отварачем за пиво под пазухом. Значи никад.

11. Ма ид'те бре у курац, никад не бих провалио! хД

12. Љубавни живот Будимира Трајковића - Филм који ми докурчи сваки пут кад се у задњој сцени појави министар пољопривреде Јужноафричке Републике са сибирским хаскијем на леђима и отварачем за пиво под пазухом. Значи никад.

Veri tru! Kao i Tito i ja.
    Orgulje iz crkve iz Roterdama - Predmet kojiću dobiti na poklon kad mi flauta i moj glas dojade. Znači, nikad.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.