Фудбал

1. фала курцу да мртви трол фудбал једном нешто паметно паблишује а не по само дванаест хиљадити пут фору о торесу који промашује.

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/580525_10200313568589972_274897331_n.jpg

2. jel ovo džerard i ron džeremi?

3. Је л' ово Рон Џереми?

4. ја мисим да није, налетео сам на неког рандом лика на фбу којем је ово кавер.

5. хехехе нисам видо да је Манијак написо

6. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=01&nav_id=691195

Да сумирам: Сруше се оба велика стадиона, изгради се један голем. Прода се земља, покрије се изградња тог једног стадиона, остатак се да "вечитима" или "близанцима" како ко воле... Е сад, Човић је већ реко јок, а вероватно ће и Ђура у току дана да каже јок.

Помиње се и опција да се на Бањици гради тај национални стадион... Која је поента свега тога, и колико је то бесмислено све... Имаш три стадиона која зврје празна. Можда да се уложи у неки нови клуб па да тај стадион има какву такву функцију.. Нпр ја бих радо мерџовао ОФК и Рад или Рад и Обилић (у случају да Рад не добије нови стадион)... Криза је, нема ни публике. Боље да постоји један бољи клуб него шес' никаквих.

7. Đura da kaže Toletu jok hehe, neš ti taj film da gledaš. Možda se kao javno pobuni da ga ne pljuju a i to je pitanje. Đura je sa MIškovićem stopirao izgradnju Partizanovog stadiona tako da i njemu to sve odgovara.
    Ovo ja vidim samo kao šansu gomile kriminalaca na čelu sa rošavim Toletom da se ugrade za ozbiljnu kintu.
    Ako će Partizan i Zvezda da ruše stadione onda treba svako da pravi novi za sebe, shodno svojim potrebama i planovima a ne da te pare daju krimosima koji će da naprave moš misliti "nacionalni" stadion.

8. Чек, није ми позната та прича са Партизановим стадионом?

9. Nije poznata?

Pa urađen je plan, našli su pare, dobili dozvole, onda Mišku palo na pamet da gradi Delta univerzum planet kometu mliječni put.

10. Ал какве везе они имају, Делта планет је (ће бити) на месту које Партизан не би добио ни за милион година...? Има неки цртеж стадиона да се види?

11. Чек, није ми позната та прича са Партизановим стадионом?

Koliko je meni poznato, nije postojala nikakva realna priča oko izgradnje novog Partizanovog stadiona, nego je Đura samo bacio buvu Grobarima da bi imali čime da se zamlaćuju. Nešto slično onoj njegovoj priči oko dovođenja generalnog sponzora kojeg Partizan nema već sezonama.

12. Nešto slično onoj njegovoj priči oko dovođenja generalnog sponzora kojeg Partizan nema već sezonama.

Или Звезданом граду? х)

13. Kakav bre Zvezdani grad?

14. Генерални спонзор? Па ко је луд да улаже паре у клубове из којих се исте извлаче у зидарским колицима? Све док клубови не буду пословали транспарентно има да таворимо у трећој европској лиги.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.