Фудбал

1. jel realno da u sezoni kad najzad postoji teoretska sansa da dve ekipe iz nase pingpong lige mogu da igraju liku sampiona, da ce druga ekipa u kvalifikacijama da bude backa topola???

2. pa bar da je vojvodina, radnicki, nesto tako, jok. backa topola.

eventualno cukarica.

ajde bre u kurac.

3. Zamišlljam u pretkolu ili plejofu Bačka Topola vs Real Madrid. Nije nemoguće, jebote.

4. брате сви испадају до трећег кола хахаха

5. U treće pretkolo ide naš drugi klub

6. реал да изведе резервни тим јангстера са тренинга

7. Rezultat se zna, ali zamisli spektakla u jebenoj bačkoj topoli se čuje muzika lige šampiona

8. хахахаха 100хиљада људи на стадиону

9. Kako real kad jebiga te povlašćene lige imaju četiri DIREKTNA učesnika u grupama. Veoma fer.

10. Dal imaju čučavce u kenjari il wc šolju

11. Dođe benzema da kenja zbuni se štae ovo oh merde fazon 3 školjke iz demolišn men

12. Normalno da je fer, sta treba da gledamo backe topole i siroki u lp

13. Ko će me posetiti u Talinu ako izvuku Floru?

14. Ja shvatam da neko voli da tim iz njegovog grada igra veliko takmicenje ako nista onako lokalpatriotski ali boli nas bas kurac za backe topole, svjetskoj fudbalskoj sceni je BT ko tebi bashundara kings

15. Nemoj onda da zoveš takmičenje liga šampiona, zovi ga liga četvrtoplasiranih ekipa, liga najbogatijih, jebem li ga. Liga šampiona je za šampione svojih zemalja.

16. Буквално Шмокљане колега Анђус је то објаснио својевремено.

17. Šmo ne jedi govannah sa semantikom, i tebi je draže gledati liverpul - real, nego epske okršaje šampiona farskih otoka protiv danskog

18. Meni lično bukvalno nije, e sad što sam ja u manjini to je druga priča pa nemam o čemu drugome da kenjam OSIM o semantici.

19. Možemo to onda zvati recimo - Superliga.

20. Ne znam, sve mi je to spika fanova nizerazrednih klubova iz drzava sa nizerazrednim fudbalom. I ti i ja znamo da fudbal kakav može da ponudi zrinjski ili backa topola jednostavno nije na nivou šampionskog ni u kom slučaju.

Može se oformiti neka liga koja bi obuhvatala širi spektar klubova unutar više zemalja ali za šampiona su uvijek oni najbolji a lige petice nose veći koeficijent jer je neuporedivo teže ostvariti ikakav uspjeh u takvoj konkurenciji.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.