Фудбал

1. u ovom periodu jbg razmišlja kakvu sliku šalje što kući što u svijetu

Pa jbg kuca je turska i bosna, nije z evropa svet jbg

Jadni turci sa vama takvima

2. Evo kosovari organizuju neki turnir u pristini i fazon nastupa albanija i po neki klub iz regiona i sad neki vaš igrač treba da ide dole ? Otisao bi kurac. Budite realni malo.

Pogledaj timove koji igraju taj anonimus kup u rusiji, azerbejdzanski ruski i turski

3. Pa da, ne bi otisao jer ne priznaje kosovo i to je ok.

Al sta ima dzeko da ne priznaje rusiju kk

4. Daj pliduu ne kenjaj jebote analogije su ti gore nego melkove. Šta sad po toj logici rendom Arda Güler ili Batšuaji ako se pojave na tom jebenom prijateljskom predsezonskom turniru u rusiji oni podržavaju invaziju na ukrajinu? Ispao je jajara i to ne zato što sam ja rusofil puca mi kurac nego prema saigračima je sisa džexon al boli ga kurac može mu se.

5. Bukv mogao je otici biti rezerva zaliti se na zadnju lozu.

Usao mu zapad u sve pore mozga i ta retorika, a istok mu dao sansu da produzi karijeru i postane bozanstvo

6. sta ima dzeko da ne priznaje rusiju kk

Ma nije do priznavanja znam kako bi to narod ovdje komentarisao da ode u jeku invazije u rusiju bukv da dodju sad rusi da organizuju turnir u banjaluci ne bi niko od naših otišao

7. Jebe mi se uostalom i za fener i njegov tok karijere, otici iz intera u fener je svojevrstan kraj karijere svakako

8. Bukv to se bas kosi sa turskom politikom.
    Ne znam dokle mislite da sedite na dve stolice

U dusi turci u novcaniku evri, sramota

9. evo ja sam objektivan:

ima dzeko svo pravo ovog sveta da iz principa ne igra gde god pozeli. takode i fenerbahce ima pravo da mu smanje platu po ugovoru, kao obicno u situacijama kad igraci odbijaju da igraju, treniraju ili foliraju povrede, sto mozda urade, mozda i ne. verovatno hoce, i meni je sasvim ok da covek svoje principe plati. posteno.

to je to, kakve kolegijalnosti, ko im jebe mater i fenerbahceu i dzeku.

poredjenje sa tadicem je jedno 2% ispravno jer njega mogu samo da moralno kazne, tj mogu ga uvate za kurac, da ga ne puste da igra ili tako. i to postujem, radi sta mislis da treba, nemoj kenjati posle. i njima isto ko jebe mater.

10. ima dzeko svo pravo ovog sveta da iz principa ne igra gde god pozeli. takode i fenerbahce ima pravo da mu smanje platu po ugovoru

Nema, jer je dosao kao mini sultan a ne kao neka mega klasa. Dosao po nalogu i dopalo se obeju strana.

Da je dzeko hrvat ili srbin ne bi dobio takve uslove

Objektivnost>celt

11. Ma ja znam kakav je puls naroda ovdje, znam sta bi mu se pricalo i gleda to da izbjegne plus ide u prilog svjetskoj retorici takoreci i sabrao je dva i dva skontao sta cu tamo koji kurac

12. Jbg plidu okupirale su vas raznorazne al dzazire, postali ste amerikanizirani

13. Dzeko crna kosa crne oci taman ten>dzeko plava kosa plave oci svetao ten

Bukv lazni turcin na delu bojkotuje svoje sunarodnike koji to zapravo nisu.

14. Rajan Kent: šta bre sad ovaj Džeko glumi neki kurac on može da ostane u Carigradu da ladi jajca dok ja član NATOa mora lomim noge po travnatim terenima svetskog agresora protiv nekih azera, nije to u redu, zapamtiću mu ovo i neću da mu dodam fudbal.

15. Eee rajanu kentu neće da dobacuje mahala kad dođe kući i govori jebo te rus idi kod dodika sad

16. Nije dzexon tijo para dzexon ce vazda bit fukara looooooooooooooool

17. Pa da, kod Rajana ukući su svi pro ruski orijentisani, ono jes.

18. Odo braćo da pavvkam praznik mi je sutra, dragi ste mi svi ovdena nemo da nas turčin zavađa

19. Plidu, srecan ti vidovdan

20. Hahaha da, na isti dan ove godine padaju nam praznici kazu jednom u 100

Ajd nek nam je sa srecom

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.