Фудбал

1. Eo ovde pošto ne znam gde bi drugde:
    Čestitam Jagodini osvojen kup i vrlo sam srećan što su napunili smrdljive slaninare. Svaka vam dala. Nek i neko južnije od Beograda uzme trofej kad već Partizan nije mogao.
    Slaninari za paljenje stadiona napušite mi se kurca svi, govna jedna.

2. Ovaj baja je izblokirao tako, obojica su psiho. Vidić bar za ogromne pare. :D

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/17103211

3. A onomad se sklanjao protiv Australije, Gane i Estonije il tako nekih kuraca....

Sad bih mu otišao u onaj jebeni London i slomio ga ko pičku mamu mu onu prodanu jebem

4. A onomad se sklanjao protiv Australije, Gane i Estonije il tako nekih kuraca....

Зашто би се он трудио и играо за шугаву репрезентацију која служи да се боље продају неки Рамаданијеви и Мајамијеви балвани? Шта га боли курац, ни ја не бих.

5. Što je onda zauzimao to mjesto nekom Šćepoviću? Već aj da vidimo kako izgleda Južnoafrička republika o tuđem trošku, deraćemo pivu sa Pantelom na balkonu, ko jebe Antari mater....

6. Gatuzo dobio otkaz posto je kao trener-igrac osvojio samo 10 bodoba iz 11 utakmica.

7. хаха какав је овај бане ко неки председник месне заједнице.
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/394471_432755556821056_1234967657_n.jpg

8. Колко ми жао ове Бенфике.

9. Давид
    хаха какав је овај бане ко неки председник месне заједнице.

HAHAHAHAH, jes' vala.

10. Jebote i meni žao Benfike, baš se bezveze završilo finale, golom iz kornera u trećem nadoknade, ali je Bane dao sjajan gol.

11. Ивановић ко Главни

12. Ма либо ме рацку за Бенфику, је л' њих боли курац за мене? лололо

А што је срање, баш је оно хц, узбуђење лудило ово оно. Драго ми је због овог нашег председника месне заједнице. хД
    Да некад и наш неки чоек буде херој меча.

13. Колко ми жао ове Бенфике.

Izgubiše ljudi dva trofeja u 5 dana, u poslednjim minutama. Užas.

14. А што је срање, баш је оно хц, узбуђење лудило ово оно. Драго ми је због овог нашег председника месне заједнице. хД

Nemam pojma, valjda sam želeo produžetke lolol.

15. YeahBatch

Колко ми жао ове Бенфике.

И мени. А пре пар дана пукли од Порта, исто примили гол на самом крају утакмице и тиме највероватније изгубили титулу. А и не волим Челзи. Једино ми због Ивановића драго, цар од играча.

16. Izgubiše prvenstvo u 92. minutu, sad u 93.

17. Пуца ми за Бенфику, али брате...није фер, иако сам навијач Челсија.

18. Зато што се текма игра док судија не свира крај, да су швабое освојили би све, а овако ко их јебе кад нису швабое. То ти је лузерски менталитет оличен у типа Војводини, нашој репрезентацији итд.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.