Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
зашто?
Luis Zečević Džon, zapamtite to ime
https://arsenalyouth.files.wordpress.com/2023/08/img_1334.jpg?w=1024
:O
немој сине да се зајебеш
mali je dobar igrac mali je pouzdan igrac
Mali izgleda ko tentacion, preseče me
зашто?
bila 50-godišnjica izdavanja albuma dark side of the moon a Salernitana je najbliži klub iz serije A do Pompeje, a ovi tamo održali legendarnu svirku
tako mi makar reko redit
аха ја гледам шкк
tako mi makar reko redit
ja sam ovo video na tnjiteru i gledam komentare niko da kaze o cemu se radi, redit > tnjiter
obj koga boli k da gleda ls na rts utorkom ako ne igra zvezda daj film neki
Šmole kako se zoveš na reditu da se dopisujemo
Ovaj belingem je bolestan
Šmole kako se zoveš na reditu da se dopisujemo
ne padam više na taj phishing otkad sam prihvatio zahtev za chet sa u/tightpussy97
GUNDELJ STRELAC OJ HA
Smole bi skino ovo za sevilju
Uzeše naši Mufc lool
Ten hag be like: tose nisam nado
Udrogirani bavarci ruku pod ruku s uefa mafiu
Kao nešto var gledao kod ovog drugog gola i sve bilo regularno, Muler najlaganije srušio odbrambenog rukama
Mrš bando
Манчеста’ пропо
Idemo lajk za sve nas koji smo pomislili na cuvenu defku GALATASARAJ kad smo videli ko igra xd
10 hug će radije otkaz da dobije nego da uvrsti Harija 'Čelenku' Megvajera u startnih 11