Фудбал

1. doce i del pjero zbog para u emisiju.

2. http://youtu.be/uNnc2ims4Ys

Nemač pojma Pato.
    Kako su nestabilni ovi Brazilci (Južnoamerikanci), 2/3 njihovih igrača ima neki žestok trip u glavi, sastave dve sezone normalno u Evropi, pa im se ili ide gajbi, ili se raspadnu, ili nešto treće...

3. Saće horde ludih navijača da se pojavi iz nekog špajza tvrdeći da su oni navijači Monaka već 40 dina....

4. ja sam navijac monaka odavno.

5. iz monaka sam redovno dovodio Marsela Galjarda i Žilija na CM 01-02 na oba krila,najbolja krila za reativno malu kintu. ponekad i Šabanija Nondu. Tad je tamo igro i Vladiša Jugović

6. Зајебавајте се ви, ал ја сам стварно волео Монако од када је Југовић играо за њих. Увек ми био симпа и онај њихов стадион и цела та прича. Много готивнији клуб од Ситија, Малаге, ПСЖ-а... Бар мени. Ово сад је циганисање, ал јбг.

7. Ja sam uvijek volio Monako, bez zajebancije. Ja njih obožavo uvijek.

8. Мене мајка одвела у тетоважаоницу кацам имао три и по године и рекла овом малом истетовирајте грб АЦ Монака, јер то њему лежи на души ево у очима му видим, па ја сам мајка ваљда знам. И ето, ја сам се родијо навијајући за Монако.

9. ја сам се родио с тетоважом монака на подлактици

10. Mojoj babi se u snu javilo da imaju neke čudne košulje nakoso podijeljene u dvije boje. Jedna boja bi crvena, na zdravlje i vatru, a druga bijela, na čistoću i pobjedu. I od dana moja familija navija za Monako.

11. Чуо сам и да је Карађорђе навијао за Монако... Отале онај споменик на Калемегдану, "волимо Монако као што је он волео нас".

12. Брате, реално је Монако најпопуларнији клуб код нас, види колико има угоститељских објеката који носе то име.

13. mog teču pitali tamo neke 2004. dal ima šanse da deportivo prođe u narednu rundu takmičenja, a on reče zamišljeno: ''mmmmm..onako...''

14. mog teču pitali tamo neke 2004. dal ima šanse da deportivo prođe u narednu rundu takmičenja, a on reče zamišljeno: ''mmmmm..onako...''

Brate, pa to je neko proviđenje, nekakav usud.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.