Фудбал

1. Kako dobrog poučera (Inzagi napadača) ima Brazil

http://youtu.be/vNTGojTaIF0

Ne znam što je on samo za Lion u Evropi igrao, sad ima 30, mogao bi neko da ga aktivira na sezonu-dve. Dao je golove Englezima, Rusima, Italijanima...
    Biće interesantan Brazil na svetskom, najavljuju Ronaldinja i Adrijana.

2. даће бог да заиграју посебно роналдињо. ставићу паре на њих пре почетка само је ретардирано што су фаворити иако су кући.
    инче бразил има гомиле и гомиле играча као што је овај фред, јако добри а не претерано познати, активни по европи и сл.
    http://coedbc.files.wordpress.com/2013/01/shaka-hand.jpg?w=450&h=450

3. nije on bio los u lionu.malo su ga ljudi i zaboravili.proslu tekmu brazila sam skontao da igra za reprezentaciju.malo me to i iznenadilo.nisam dugo cuo nista u vezi njega.

4. ставићу паре на њих пре почетка само је ретардирано што су фаворити иако су кући.

Isto sam planirao, kako se kreće kvota?

инче бразил има гомиле и гомиле играча као што је овај фред, јако добри а не претерано познати, активни по европи и сл.

Ma da, kapiram da je njima najveći problem u glavi. Kad bi nekako uspeli da se kontrolišu i budu profesionalni 100% kao npr. Nemci dominirali bi kao pre. Mada čar njihovog fudbala i jeste što gledaju to kao sprdnju. Kad se potrefi neki koji ume da izbalansira on postane Ronaldo.

5. http://world-cup.betting-directory.com/odds.php
    ево, то ја сад не знам тачно како се рачуна.

да тачно то и јесте чар њихво репрезентације увек.

а нису звали за овај куп конфедерација ни роналдиња ни каку ни адриана ни пата.

6. Ma dajte kakav bolan Adriano... Možemo mi njega gotiviti koliko hoćemo al taj čkode bi se olešio u bazenu sa 10 bičarki noć pred prvu utakmicu..

7. http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/234224/Realov-odgovor-na-tandem-Nejmar--Mesi-100-miliona-evra-da-Bejl-zaigra-uz-Ronalda
    Наког оног текста који је избацио Саншајн, просто навијам да до овога дође. Како ће Европи јебати кеву Португал и Бундеслига за коју годину, то ће бити за плакање. Стварно је фудбал постао бизнис, али нико ту жив не уме да послује.

8. Ma da, kapiram da je njima najveći problem u glavi. Kad bi nekako uspeli da se kontrolišu i budu profesionalni 100% kao npr. Nemci dominirali bi kao pre. Mada čar njihovog fudbala i jeste što gledaju to kao sprdnju. Kad se potrefi neki koji ume da izbalansira on postane Ronaldo.

ja kapiram da im je veci probem sto pojedini ne mogu da se snadju u fudbalu koji nije tehnicki.oni tamo igraju na tehniku,a u evropi se igra vise na snagu.kapiram da su tu izgubili nit.

9. oni tamo igraju na tehniku,a u evropi se igra vise na snagu.

Ne bih se složio.. Ovo za snagu važi samo za Englesku i naravno ne za sve timove. Tehnika je najbitnija..
    Problem sa Brazilom je bila taktička postavka ekipa. Kada se igrači posvete taktičkoj pripremi i podrede se ekipi onda i osvoje nešto.. Prije su mogli da se igraju jer su realno bogovi fudbala ali se osamdesetih dosta toga promenilo kad je Italija pobedila jednu veoma jaku generaciju Brazila sa Sokratesom, naravno pobedili su sa mrtvim katanaćom i taktički su ih nadigrali... Od tada su i Brazilci počeli da obraćaju pažnju na taktiku ali to je već neko ubijanje smisla za pojedine igrače kojima je smisao fudbala (a i navijačima) roling-biciklica pa kroz noge i gol lobom, a ne da igramo mrtvo i pobedimo.

10. оће неко да ми преведе ову квоту 7/2 колико је то у домаћим квотама?

11. http://world-cup.betting-directory.com/odds.php
    ево, то ја сад не знам тачно како се рачуна.

Na primer kvota je 7/2. Racunas tako sto saberes oba broja, pa zbir podelis sa ovim brojem desno. Znaci kvota ovde bi bila 4,5.

12. Sunshine, ne delis direktno, vec valjda saberes prvo brojeve pa delis sa drugim brojem.

13. Proveri ponovo.

Racunas tako sto saberes oba broja, pa zbir podelis sa ovim brojem desno

(7+2)/2=4,5

edit: lol sansajne :D

14. opet se vise igra na snagu u evropi,nego u brazilu.kao i obrnuto za tehniku.na snagu se igra u italiji,engleskoj,rusiji...da ne nabrajam sve,al ovo su jake lige gde je tehnika podredjena snazi.brazilci mogu da se uklope u takve timove,da naprave neki balans,al ne mogu valjda zajedno svi da se sklope.meni je uvek primer ramba petkovica u glavi.nije se snasao u evropi,a tamo u brazilu bog.najbitnija stvar je ustvari brzina.barem ja tako gledam na fudbal...naravno,jos milion stvari ima,al ovo je nekako najbolje.stalne promene pravaca,menjanje strane,utrcavanja,kretnja bez lopte i sl.

15. а како се онда рачуна на рецимо холандију којима је 18? или се још чекају квоте?

16. Pa 18 je 18. Nema sta da racunas. To je ta kvota.

17. То 7/2 практично значи да на два уложена динара добијаш седам. И притом се мисли на чист добитак, без улога.

18. видиш на холандију је скроз добра квота мислим да ћу да ставим на њих, време им је, а и на бразил. немци су у огромном налету, шпанци не би требали да више онако деру ко раније, а и енглезима је време, жабарчине ми нешто не обећавајају.

а на један 3, 5 а не 4, 5. мисим није ни важно чекамо домаће квоте.

19. Sunshine, ne delis direktno, vec valjda saberes prvo brojeve pa delis sa drugim brojem.

Evo objasnio čoek pre mene pa sam obrisao svoj post da se ne blamiram :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.