Фудбал

1. Ја се мислим да се стави на Енглезе. Па морају ваљда некад да освоје, играчи им играју у најјачим Енглеским екипама, а увек окину у осмини или четвртфиналу. Бразил као домаћин мора бар у полуфинале, а на Шпанце типујем да ће да буду проваљени као Барса, нема шансе да опет освоје, да га јебем.

2. Onako objektivno red je da Švabenzi i ovde pokaže silu i da se popiša po Špancima nedje u četvrtfinalu..
    Brazil ne verujem, mlada je ekipa to.. Ogroman je pritisak na njih, a nemaju neke bogove fudbala u ekipi.. Nejmar mi nije ništa posebno dok se ne pokaže u evropi, isto tako je I Robinjo driblao po Brazilu i na kraju se vratio u isti. I Pato isto i još dosta njih koji su proglašavani bogovima fudbala a na kraju kurčina. Razlika je u tome što je Brazilski fudbal (čitaj ekonomija) ojačao pa mogu da zadrže igrače poput Nejmara i da čekaju ovako neku megaponudu pa da ga prodaju..

Pošto će na Švabe da bude relativno mala kvota, ja nešto tipujem na žabare.. Jebački im je onaj 3-5-2 sistem.. Igrači su manje više iz dva kluba (Milan Juventus). Pokazali su na Evropskom kvalitet iako su za Italijanske standarde imali mladu ekipu.. Do SP će da budu još bolji i ako se kockice poklope Italija će opet daleko da dogura.

3. Ја се мислим да се стави на Енглезе

А ја баш пре пар дана нешто гледао по нету и гледам састав Енглеза и резултате и нешто капирам да ће и на овом испушити, онако традиционално енглески.
    ЕДИТ: Да образложим, од свих играча у репки, некако су ми врхунски само Харт, Руни и Лампард, с тим што је Лампард стар, Харт голман који не може да победи противника а Руни је имао много боље дане. Да имају одличног селектора па и некако, али Рој Хоџсон сигурно није човек за велика дела. Јесте матор и искусан, али никада нисам чуо да се он негде измајао поштено.

4. погледај бокте њима сви ладно играју у италији.

е сад то може да буде добро а може да буде и лоше. сериа и није више неки фудбал да се не лажемо.

а и тешко ми на њих да ставим незамисливо ми је да навијам за жабаре одвратне, поготово сад са овим сељачким наказама балотелијем и ел шаравијем.

https://en.wikipedia.org/wiki/Italy_national_football_team#Current_squad

5. Neki svedjani poreklom sa Balkana posvetili pesmu Ibrahimovic. Jebe!
    http://www.youtube.com/watch?v=MUga24jTf6g

6. Jbga, znam da je ovo matoro ali uvek se smejem kad naletim:
    http://www.youtube.com/watch?v=tJpHtuCpaq4

7. liverpul je sranje ekipa.usralo ih tada i nikad vise.

8. Brejsjorself saće dodju crveni da ti izvuku ćage sa titulama iz 80tih i unazad.

Ta sezona Liverpulova je bila najgora epoha fudbala ovog savremenog. Grčka osvaja jebeni Euro sa onom igrom koja je izazivala povraćanje.. Liverpul koji je igrao 0 0 1 0 svaku utakmicu i naravno Milan koji je doveo katanaćo do savršenstva..
    Finale je bilo legendarno, ali sezona je bila za zaborav.. :)

9. oni su legendaran klub.osvojili su premijer ligu pre samo milijardu godina.a vec 20 godina ih jebe hauard veb.

10. Finale je bilo legendarno, ali sezona je bila za zaborav.. :)

Ne bih se slozio... Priseti se samo kako je Liverpul prosao u knock out fazu, pobedom protiv Olimpijakosa. Drugo, evo u samom tekstu se navode pobede nad Leverom od 3-1 obe, daleko od 0-0 i 1-0 kao sto kazes, zatim Juve 2-1 i 0-0 u gostima (branili rezultat), a onda jedina utakmica koja je tako kako si naveo zavrsena, jeste ona sa Celzijem, sto i ne cudi, ulog je bio finale LS... O finalu necemo pricati naravno. :)

Sanitarni, oni jesu legendaran klub, i ti nikako to ne mozes da osporis. I da ne osvoje nista sledecih 20 godina, oni ce i dalje biti institucija za 99% klubova iz Premier lige i 90% klubova iz ostatka sveta...

EDIT: Kazes usralo ih tad i nikad vise, a oni 2007. opet igrali finale LS...jbg, jedno su cinjenice a drugo subjektivno misljenje.

11. ma liverpul ne mora vise nikada nista da osvoji,oni su najbolji.fk proslost.ko sve nije igrao finala.osvojio bi levrpul sve,nego ih jebe hauard veb.

12. Ma dobro bvdlga ja sam 0-0 1-0 govorio figurativno.. Objektivno igrao se ružan, onaj fabrički fudbal gde je defanziva bila bog i batina (jelte, ako ne primiš go sigurno nećeš izgubiti).. Barselona je tada tek stasavala, Ronaldinjo tek došo.. Liverpul je tada bio veliki tim sa opakim veznim redom u kome su bili Alonso, Maskerano, Džerard ali da se igrao ružan fudbal, igrao se jer su prednjačili italijani pa taktički smarači a la Benitez i Murinjo.. Iako je ne volim sva sreća pa je posle toga došla Barselona pa im pomrsila te njihove smaračke igre.

13. Sunsajne, jel istina da je posao Arsenal oko Felainija skoro zavrsen?

14. Jest, sad mi Ivan Gazidis šibno sms.

15. po meni benfika igra najlepsi fudbal trenutno.brza dodavanja,malo dodira,kretnja igraca bez lopte.svako zna sta treba da radi.bilo bi lepo da sacuvaju tim.meni je barsina igra smaracka.dodavanje na kvadratnom santimetru.i tako do besvesti...

16. Ne, bez zajebancije. Vidim po nekim predhodnim postovima da si dosta upucen.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.