Фудбал

1. Ma koja Benfika, jebe ih Hauard Veb. :D

Nemam pojma, meni se dopadala ta igra Liverpula, zato sto su znali da bljesnu, sa jakima su uvek igrali do jaja, znali su da se brane, ali su kao sto kazes imali bas zajeban vezni red, pa su mogli da ga umuljaju ni iz cega.. Ja to isto sad osecam za Barsu, kao ti za Liverpul i Zabare. Znam da ce se uvek naci neki Liverpul, Inter, Celzi ili Bajern koji ce ih izbaciti, tako da sam miran... Inace, sto se tice Arsenala, nekako ih ne vidim u borbi za titulu sledecih par godina. Voleo bih da se umesaju, ali tesko bas. Nedostaje im uvek nesto, vodja, sigurnost, nemam pojma. Dokle god se ove vestacke ekipe poput Celzija i Sitija budu razbacivale kesovinom, kita ce ostati pravim engleskim klubovima. Ali realno, sami su krivi na neki nacin..

2. veceras ce vam miha pokazati sta je fudbal.takticka i kadrovksa iznenadjenja.umesto ivanovica ce da stavi rukavinu,a u napada ce da stavi pionira fk trgovista(to i nije tako losa opcija)igrace veliki talenat radovanovic,a matic naravno nije pozvan jer se ne uklapa u mihina iznenadjenja.veliki bog fudbala scepovic ce da ponese i traku.
    e,sada,kada budemo zduvali tuki veceras,imamo jos nade,verovali vi ili ne.borimo se za trece mesto,uspemo na jedvite jade da ga sacuvamo.miha ostaje selektor,tole plati nekom afrikancu da upaden na teren na maksimiru.naucimo ga na brzinu ustaski da govori,damo mu zastavu hrvatske na kojoj pise vukovar 91,maju sa likom ante pavelica.pre toga ga snimimo kako u nekom ustaskom lokalu kako peva tomsonove pesme i dere se "srbe na vrbe",kenja po jevrejima,smrce kokain.a u najgorem slucaju da budemo cetvrti,a da treca bude makedonija,takodje imamo sanse.hrvate izbace,napadnemo grcku,kazemo da su makedonci,siptari krenu u njihov dzihad,eliminisu makedoniju.a belgija je takodje sjebana zbog oni flamanaca i onih drugih kuraca,raspadne se belgija i mi kao prvi u grupi odemo dalje.prosto ko pasulj.to nam je taktika.

3. Ја и даље немрем да прежалим његов одлазак из Милана.... Битно да је Јепес остао.... Јеб'о их Јепес....

Е да.... ЖУТА ПОДМОРНИЦА ЋЕ ОПЕТ ЈЕБАТИ ПРИМЕРЕ....
    http://estaticos01.marca.com/imagenes/2013/06/08/futbol/equipos/villarreal/1370718888_extras_portadilla_1.jpg
    А сад лаганим темпом, па кроз пар година назад на стари ниво....

4. много су глупи испали не знам шта им је то требало.
    http://youtu.be/B_C79HadggE

5. Kolko glup naslov jbt, kao ČAK i Ćavi kao da je on najbolji vezni igrač u istoriji fudbala. Pa Džerard je uvek bio i biće bolji fudbaler od Ćavija što se mene tiče i za klasu bolji.

6. Jeste bolji, ali u FIFA menadzeru. Nebo i zemlja.

7. http://sportal.rs/news.php?news=102869
    хахаха 6 срба у несрећној бенфици лол саћемо тек да их унесрећимо
    шалим се дај боже да искидају

едит:
    да јесте сад туцан, за тринаест класа бољи. испаде ћави неки бетонлигаш.

8. Jericho

Jeste bolji, ali u FIFA menadzeru. Nebo i zemlja.

Overall jeste Dzerard bolji, samo sto Cavi ima Mesija i Inijestu pored sebe

9. Nisam ni reko da je Ćavi betonligaš al ne znam od kad je on to najbolji vezni igrač svih vremena pa se jedan Stiven Džerard poredi sa njim? Ne razumem aj da su rekli Zinedin Zidan bi mu pozavideo ili tako nešto oni baš uzeli Ćavija? Mislim šta koj kurac. Ćavi je odličan igrač al od Džerarda bolji nije. Daleko kompletniji igrač je Džerard.

10. дискутабилно врло, готивим и ја џерарда, ал ћави има перфектан преглед игре, најпрецизнији пас, солидну контролу лопте. није да овоме то фали али су у најмању руку ту негде.

11. Samo sto Cavi sa loptom koja leti na visini od 1.8m moze samo da bude na posteru :D

12. Stivi je mudonja kakvog nema! Prava kapitencina jebena, da ga uramis i das svim petlicima, omladinicima, kurcima palcima....

13. Pozdravio ga Skols i rekao da smanji ribu.

14. Jebote baš mi žao Bate. Voša će se sad vratiti tamo gde je bila pre njega, a to je jako loše za naš fudbal.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.