Trubin nije hteo da se rukuje sa Golovinom juče kad igrali Monako i Benfika.
Retardirani westoidi po reditu kliču kako je to odličan potez a mene steže neka neizreciva seta oko srca kako su dva bratska slovenska naroda zavađena zauvek.
Još jedna pobeda zapadne gamadi.
да запад се тангира баш премного око словенских народа вероватно правре и вирусе да истребе словенске народе хахаха
ко јебе украјинце мене би било срамота да се нацистичка формација азов бори за моју земљу требају руси црвени гамб да стисну на украјину мрш у пичку материну
елем ало мадриљеноси ђе вам побједа против ливерпуђана хаха
гласина је да би митре могао у ференбахче ајде иди митре зарадио си 50 милки у арабији јебо си роналда накупио се трофеја
остаје ти још еуро са србијом и то је то Г О А Т
Gledam sad klubove koji će se natjecati, ne znam po kom osnovu su odradili selekciju, ajde real, siti, al što bajern kad nije uzeo titulu, što atletiko i čelzi i juve npr
po osnovu koji su najmarketabilniji najprofitabilniji najotvoreniji za učešće u sportswashingu
oni što su bili najspremniji da prihvate superligu umesto lige šampiona
čudi me da nije i lajpcig tu kad već SALCBURG jeste
inače jake glave bile na ždrijebu, delpjero, kubiljas, djorkaef, wenger, adriana lima, ivanka tramp LOL
nismo bili vreća za udaranje
не знам шта је са пољском константно лоши и примише 16 голова само босна је примила 16 и казахстан 15 лепо друштво
poljska je samo zapadnoslovenska, veća i bolja verzija nas
prokleti u fudbalu iako na papiru ne bi trebalo da budu
Totnam usrao Siti posred Mančestera
тотнем хатспр ало сити дети титула ел испадате у другу лигу педери хаха
A smradiola tek što potpisao novi ugovor, eto vam ga najedite se govnjari hahaa
Βiće priča kao sa Alegrijem u Juve nadam se
Trubin nije hteo da se rukuje sa Golovinom juče kad igrali Monako i Benfika.
Retardirani westoidi po reditu kliču kako je to odličan potez a mene steže neka neizreciva seta oko srca kako su dva bratska slovenska naroda zavađena zauvek.
Još jedna pobeda zapadne gamadi.
да запад се тангира баш премного око словенских народа вероватно правре и вирусе да истребе словенске народе хахаха
ко јебе украјинце мене би било срамота да се нацистичка формација азов бори за моју земљу требају руси црвени гамб да стисну на украјину мрш у пичку материну
елем ало мадриљеноси ђе вам побједа против ливерпуђана хаха
5 2 води арс против вест хема пршти текмица
u što ždrijeb za svecko klupsko prvenstvo jebem ti mnogo jak ždrijeb
al hilal u grupu sa realom, da mitrović objasni neke stvari m'bapeu
гласина је да би митре могао у ференбахче ајде иди митре зарадио си 50 милки у арабији јебо си роналда накупио се трофеја
остаје ти још еуро са србијом и то је то Г О А Т
dosad bi propo u onom raspalom fulamu
Trebo da ostane u njuki
u anderlehtu*
jeste u teleoptiku
Gledam sad klubove koji će se natjecati, ne znam po kom osnovu su odradili selekciju, ajde real, siti, al što bajern kad nije uzeo titulu, što atletiko i čelzi i juve npr
Za ove van evrope i sud amerikane me zabole, čuj ouklend i ahl ahlil
Glupost od takmicenja, onaj format de smo jebali kolo kolo bio sasvim dovoljan
po osnovu koji su najmarketabilniji najprofitabilniji najotvoreniji za učešće u sportswashingu
oni što su bili najspremniji da prihvate superligu umesto lige šampiona
čudi me da nije i lajpcig tu kad već SALCBURG jeste
inače jake glave bile na ždrijebu, delpjero, kubiljas, djorkaef, wenger, adriana lima, ivanka tramp LOL