Prijava

Iz prve ruke!!! Vaseljenski blamovi, tračevi, istine i laži, dimenzije i navike!!!

Za početak jedna anegdota:
Vreo junski dan u malom mestu u Srbiji. Sevojno. Dvorište u kom jedna mala kućica pruža sklonište dvoma mladim ali neurednim ljudima, i jedna velika kuća jedne radničke porodice. Mladi ljudi su u srodstvu sa radničkom porodicom na relaciji sestrić-ujak. Da mi koliko toliko mladost obuzdala svoju kretivnost ispoljenu kroz milijrdu trunki na podu, oni pozajmljuju metlu. I zaboravljaju na nju. Posle par dana dolazi ujna!!!!
Ujna:"Dje je moja metla!!! Mali prste je ste li mi ti i ona tvoja uzeli metlu!! AAAAA!!! Mojaaaa Metlaaa!!!! ARGHHH!"
Mali prst :"Šta je ujna, putuješ negde?"

Uh ta je dobra!I ja bih voleo da znam sve!Covek je car!:)

Мене занима да ли Вукајлија има браду као мали прст или мали прст као Вукајлија?

A mene zanima zašto pozira u wc-u kada svi to ovde hejtujemo? :P

Jel istina da je dole plav?

Posto sam ja na ovo potpuno zaboravila evo da vam svima odgovorim.
Kad su bili mali Malom Prstu i njegovoj sestri baka je dnevno davala po celu cokoladu posle rucka , da se deca zaslade. Tada ih je njihova mama, moja voljena svekivica, tada presretala sa "pitanjem" "A sad dajte mami po pola?"
evo kao poslastica jedan citat iste gospodje
" JA bih za svoju decu isla i gola ulicom i radila sve ono sto ni za koga drugog ne bih. Ali kad su u pitanju borovnice u stanju sam da ih sve sutam po glavi da mi nijednu ne uzmu!"

@Kapetane. O njemu je nemoguce sve ispricati.
Jednom je upao u prodavnicu namestaja u sest ujutro, odabrao najveci bracni krevet, pruzio se po njemu i zaspao. Probudio ga je poslovodja sa sve kaficom i veoma prijatnim glasom ga zamolio da ustane jer ipak musterije dolaze.
Prica koju mi niko ne veruje a ispricao mi je covek koji se zamonasio na Hilandaru, i ja mu verujem je: Jedan nesrecnik mu je dirao rodjenu sestru. Mali prst je roknuo lika pesnicom i izuo ga iz cipela. Lik odleteo a cipele ostale na mestu. Zavezane pertlama.
@ MarijanaP
Ovako...Pomnim posmatranjem sam zakljucila da ipak obojica imaju bradu kao Primus Sekond Tercijan.
@Christina
Mali prst se u WC najprijatnije oseca i tamo ima ogledalo. Sem toga on je covek koga nista ne brine pa mozes misliti koliko ga zabole sto svi hejtuju autoportrete iz klonje.
@Sevast
Mali prst je na svakom nivou iste boje.