Prijava

Da li je moguće da jedan solidan Dinamo iz 1. poluvremena protiv Liona toliko padne u 2. poluvremenu pa da prime 6 komada u roku od 30 min?
Da li je moguće da Ajaksu u sred Amsterdama ne priznaju dva čista gola protiv Reala i baš ta 2 gola bi ih vodila u sledeću fazu LŠ-a.
Bilo je još mnogo sitnih greški. Takodje verujem da su i sinoć bile velike mućke.

Da li Liga šampiona postaje sve veće leglo kriminala i da li kvalitet fudbala u LŠ-u opao u odnosu na predhodne sezone? Jedno je sigurno, a to je da neko prima velike pare da bi pravio ovakle blamaže i ovakve rezultate.
Vaše mišljenje? I molio bih bez trola. Hvala!

Cxemu nova tema? Samo pocepaj ovo copy-paste na LŠ temu. A ne, nego je Dinamo kvalitetan k'o Svrljig pa su slučajno primili 3 gola za 4 minuta? To je bre mnogo čak i za Zvezdu i Partizan... I oni bi izdržali jedno 7-8 minuta. Nameštaljka koja se vidi iz aviona.

Platini je Tole lvl. 80.
Nikad pre u barazu za svetsko nije bilo nosioca, alii uvedeno je da francuska slucajno ne bi dobila Portugal, ili ne daj boze Ruse.
i mrtve irce ne bi dobili da nije bilo one ruke. sad su i bosnu sjebali u zadnjoj grupnoj da bi isli direktno.
Posle italijani namestaju, majku im.

Da li Liga šampiona postaje sve veće leglo kriminala

Не. Увек је ту било повремених намештаљки, као и у другим такмичењима. Само што је овог пута баш очигледно.

da li kvalitet fudbala u LŠ-u opao u odnosu na predhodne sezone?

Па и нисам баш нешто приметио. Због чега си стекао такав утисак?

Ја разумем да се десе изненађења, али оволико одједном, то није нормално. Ово је исто као и оно чувено последње коло из 1986. кад је Шајбер поништио све утакмице.