Predlog: "Tutorial" prilikom registracije

1. svašta, pa ljudi uvijek odlaze. gdje je sad većina autora iz 2007. i 2008? :)
    ali dolaze novi članovi, na to sam i mislila: kaizenu baš ne ide u prilog da se novi prije registracije moraju smarati nekim testovima (bolje je ipak esejima).

uostalom... još jedan u nizu istih prijedloga... ja sam se upisala samo jer sam bila dokona. :)

2. Luli, aj reci još koju pametnu, pa da te svi citiraju. :)

3. kaizenu baš ne ide u prilog da se novi prije registracije moraju smarati nekim testovima

Sad si srušila sneška onima koji su otvorili jedno 30-ak tema na tu originalnu lolo ideu :)

4. napraviti video tutoriale, na jutubu "kako napisati defku", "kako napraviti poster" itd

naterajte nekog dokonog, kostica recimo

Чекај бре, Костић важи за најактивнијег, најажурнијег члана у историји Вукајлије..како сад докон, то нешто ново?

5. Pa već mu opada posjeta. Sve više starih autora odlazi.

To je tačno, ali dolazi gomila novih od kojih (lupam) bar 50% neće napisati ni jednu solidnu definiciju već će se posvetiti stvaranju demotivacionih postera.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.