![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ovo je javiova definicija:
Suptilan način da devojci kažeš da te ne zanima što je trudna.
Ovo je definicija autora koju nisam ja obrisao ali me autor na PVTubeđuje da je oštećen i da ove dve definicije niđe veze. Tim rečima.
Начин на који тинејџерка саопштава оцу да је трудна.
Evo, nek mi neko kaže jel ovo obično silovanje tuđe ideje, samim tim i plagijat ili sam ja potpuno izgubio osećaj da procenim šta valja, a šta ne?
Nije isključeno da je sam smislio, ali ne mora da znači.
Neka ti se zakune.
Брате, нема ту полемике никак'е. Смарко има потпуно исту дефиницију као и тај твој мистериозни аутор, даклем, плагијат је.
http://vukajlija.com/problem-je-u-meni/313221
Pa jeste da podseća, ali ja bih rekao da je više kao tribute nego plagijat. Ti odluči.
EDIT: Evo tek sad vidim ovu Smarkovu. Briši.
Плагијат по мени, само мала игра речи.
Него мене занима ово
Neka ti se zakune.
Nije problem u tome. Ne optužujem ja nikog za plagiranje. Nego ako pitaš zašto ti je obrisana definicija i to na PVT, dobiješ link, pročitaš obe i kažeš "niđe veze". (?!)
Mislim ŠKK, je l su ove dve definicije niđe veze. Je l ova druga ne treba da bude obrisana?
Аа ништа обрисали сте дефу :)
Vidim i ja sada Smarkovu, briši i banuj što te zamajava.
Tako je! :-)
Ел може и Смаркова да се брише, ето чисто да попизди кад се поново накачи? :)) ВОлим кад је бесан...
Иста ствар, нема дилеме. Добро си поступио.
Аутору друге дефиниције утјешно можеш поручити да му вјерујеш да није намјерно плагијао, и да се растанете у миру :)
Pa da mi brate i Smare dođe i kaže: "što si briso niđe veze lolo". I ja onda opet moram da otvori temu i tako do ujutro. :))
Ništa, zaključili smo da sam u pravu sad kačimo ovde best ofove od Jašara, Sinana i Zorice Brinslik.
ТРЕЗАН!
Најјачи си :)
http://www.youtube.com/watch?v=s9IjCW_v3fg
Морао сам :)
a šta ćemo sa ovom defkom?
Način da žena skrene pažnju muškarcu da zbog neplanirane trudnoće ispašta najviše ona.
A i da preventivno završi s njim ako vidi da on nema problema sa završavanjem.
U nju.
jest bezveze, al' da l' je nju neko od ovih bar djelimično isplagir'o? ;)
meni i smaretova djeluje ko plagijat javiove (ako je javiova starija)
a ta koju si sad postavila je, opet isti kurac, samo malo drukcije upakovan
Исто срање друго паковање луло
ova koju sam postavila je starija skoro godinu dana od svih navedenih :)
Ako je obrisana definicija tog autora zbog sličnosti sa Javiovom, treba i Smarkova da se obriše, iz istog razloga.
Ја бих обрисао и ор'гинал и остале, превише су вам брига задали. ЗА КАЗНУ !