Da li mislite da je ovo plagijat?
  • Francky Delevra

Ovo je javiova definicija:

Problem je u tebi

Suptilan način da devojci kažeš da te ne zanima što je trudna.

Ovo je definicija autora koju nisam ja obrisao ali me autor na PVTubeđuje da je oštećen i da ove dve definicije niđe veze. Tim rečima.

Проблем је у мени
    Начин на који тинејџерка саопштава оцу да је трудна.

Evo, nek mi neko kaže jel ovo obično silovanje tuđe ideje, samim tim i plagijat ili sam ja potpuno izgubio osećaj da procenim šta valja, a šta ne?

• Natnat

Nije isključeno da je sam smislio, ali ne mora da znači.
    Neka ti se zakune.

• .,.

Брате, нема ту полемике никак'е. Смарко има потпуно исту дефиницију као и тај твој мистериозни аутор, даклем, плагијат је.

http://vukajlija.com/problem-je-u-meni/313221

• Луди Чак

Pa jeste da podseća, ali ja bih rekao da je više kao tribute nego plagijat. Ti odluči.

EDIT: Evo tek sad vidim ovu Smarkovu. Briši.

• riffraff

Плагијат по мени, само мала игра речи.
    Него мене занима ово

• Francky Delevra

Nije isključeno da je sam smislio, ali ne mora da znači.
    Neka ti se zakune.

Nije problem u tome. Ne optužujem ja nikog za plagiranje. Nego ako pitaš zašto ti je obrisana definicija i to na PVT, dobiješ link, pročitaš obe i kažeš "niđe veze". (?!)

Mislim ŠKK, je l su ove dve definicije niđe veze. Je l ova druga ne treba da bude obrisana?

• riffraff

Аа ништа обрисали сте дефу :)

• Natnat

Vidim i ja sada Smarkovu, briši i banuj što te zamajava.

• Kurd

Tako je! :-)

• .,.

Ел може и Смаркова да се брише, ето чисто да попизди кад се поново накачи? :)) ВОлим кад је бесан...

• Facafacaa

Иста ствар, нема дилеме. Добро си поступио.
    Аутору друге дефиниције утјешно можеш поручити да му вјерујеш да није намјерно плагијао, и да се растанете у миру :)

• Francky Delevra

Ел може и Смаркова да се брише, ето чисто да попизди кад се поново накачи? :)) ВОлим кад је бесан...

Pa da mi brate i Smare dođe i kaže: "što si briso niđe veze lolo". I ja onda opet moram da otvori temu i tako do ujutro. :))

Ništa, zaključili smo da sam u pravu sad kačimo ovde best ofove od Jašara, Sinana i Zorice Brinslik.

• .,.

ТРЕЗАН!

• riffraff

Ništa, zaključili smo da sam u pravu sad kačimo ovde best ofove od Jašara, Sinana i Zorice Brinslik.

Најјачи си :)
    http://www.youtube.com/watch?v=s9IjCW_v3fg

Морао сам :)

• Lullaby

a šta ćemo sa ovom defkom?

Nije problem u tebi, nego u meni

Način da žena skrene pažnju muškarcu da zbog neplanirane trudnoće ispašta najviše ona.

A i da preventivno završi s njim ako vidi da on nema problema sa završavanjem.
    U nju.

jest bezveze, al' da l' je nju neko od ovih bar djelimično isplagir'o? ;)

• sedplas

meni i smaretova djeluje ko plagijat javiove (ako je javiova starija)

a ta koju si sad postavila je, opet isti kurac, samo malo drukcije upakovan

• riffraff

Исто срање друго паковање луло

• Lullaby

ova koju sam postavila je starija skoro godinu dana od svih navedenih :)

• Pišem Uz Vetar

Ako je obrisana definicija tog autora zbog sličnosti sa Javiovom, treba i Smarkova da se obriše, iz istog razloga.

• riffraff

Ја бих обрисао и ор'гинал и остале, превише су вам брига задали. ЗА КАЗНУ !