pusti ih ajakse, neće preživeti ni dve nedelje sami bez nas tamo...pohovani vrabac, ipak ne možeš sa nama, premlad si, imaš totalno drugačije viđenje sveta i teško da bi imali onda teme za razgovor s'obzirom na godine
bahahahahaha, reče lik koji se na vukajlija.com kurči slikama sestara. totalno te poštujem.
baj d vej, pokušala bih da ti odgovorim nešto drugo, al to za sestre je jedino što mi je poznato o tebi :D
не може
ja idem sama.
pusti ih ajakse, neće preživeti ni dve nedelje sami bez nas tamo...pohovani vrabac, ipak ne možeš sa nama, premlad si, imaš totalno drugačije viđenje sveta i teško da bi imali onda teme za razgovor s'obzirom na godine
Ja sam tukao u frilensingu u proseku 15 dolara na sat. Koliko se placa sat work&trawell-a?
sve zavisi kog si pola i kojim se poslom baviš. Rekao bih da si muškarac, pa odokativno nekih 10 dolara na sat plus napojnice
:(
Pa što se javljaš na ovoj temi onda džaba se nadamo nekom bukkakeu :(
ајмо заједно мајо
Poližeš mi jajo olololololo
кузмане оћеш да ти кућу запалим
awwwwww :)))))
da bih se kurčila.
bukake traži od sestara, poz
traži se i od glupih bosanki kekekek
ŠUUUUUK, ŠUUUUUUUUUK! IDE VLAK!
bahahahahaha, reče lik koji se na vukajlija.com kurči slikama sestara. totalno te poštujem.
baj d vej, pokušala bih da ti odgovorim nešto drugo, al to za sestre je jedino što mi je poznato o tebi :D
dođi vidra na bukkake, mala vidra
i ja bih ti odgovorio na drugi način ali ovo za bukkake je jedino po čemu si poznata ovde jebiga
мајо, оћеш да га посетим са бејзбол палицом?
btw totalno kasniš taj fazon je previše iskorišćen više nije zanimljiv :D
mare znam da si izgubio palicu ne plašim te se
Bačje se ljuti više od Vidre, neko nam se izgleda zaljubio.