Work and travel

1. Жешће глупе прозивке са обе стране.
    А то да ли се ја ложим на Видру боли вас курац, и да је тако шта ми вреди кад је видим једном годишње.
    Немам живаца за ове приче, данас сам доживео нервни слом и умало нисам пребио професора на факсу тако да нећу да се додатно оптерећујем неким глупим расправама на нету.

2. Sam vidiš kako nepoštovanje osnovnih kafanskih kanona utiče na ophođenje drugih prema tebi. Zato, sledeći put, skupljaj pare kad za mesta gde je predviđeno trošenje novaca.

3. Ај смисли нешто ново, то понављање једног истог срања изгледа као да се дописујем са папагајем.

4. nemojte se svadjati molim vas,muka mi je!

5. ajakse, ti si naš anđeo

6. ja navijam za kuzmana

7. Ja navijam za Bačovu palicu!

8. treba da se držimo zajedno, a ne da se svađamo, jer tamo kad odemo imaćemo samo jedni druge...a ako ne budemo složni...
    ophodite se prema vidri jer je jedina devojka ovde trenutno.

9. malopre reče da je muško, moraćemo proverimo ako me razumete he he

10. ophodite se prema vidri jer je jedina devojka ovde trenutno.

Meanwhile na putovanju
    http://s3.media.squarespace.com/production/1487399/17638095/2012/05/gangbang_barbie.jpg

11. hahah, ja sam ovaj plavi na kraju sa šeširom...al će to da smrdi posle vaših glavića jebote

12. hvala vidra, da znaš da jesam.
    I ti si ženski andjeo, andjela

13. ko je koji od nas na ovoj slici? al glupo je da ovo bude vidra...nek bude to neka izmišljena amerikanka koju ćemo tamo jebati. neka Kimberli

14. Da li na svakoj temi mora da bude jebenog spema? Kuzmane sigurno se ponosis sobom... Ontopic: Ja sam razmisljao da zapalim u Amerike preko work&travela jerbo obnavljam godinu, pa ne bih od januara da se zajebavam i gubim vreme po studenckim zadrugama... Jel se mesto odlaska bira ili ides gde te oni bace?

15. ne možeš ako obnavljaš godinu da ideš, smao ako prvi put upisuješ neku godinu, zovi prvo pa se malo raspitaj pre nego što zapališ u ameriku :) btw nisam ja jedini spemer tako da mi se skini sa kurca.
    Što je glupo pezose? ajde neka bude to neka izmišljena Maja Vidić.
    Ja sam ovaj što jebe maju vidić straobalno

16. ja u ponedeljak idem do te agencije da čujem priču, i ako bude iole solidna, prijavljujem se

javim vam štae za reći

17. hahahahahahah
    vala, u americi ja planiram da jebem, a ne mene da jebu, tako da otpadate u startu.
    a i niste crnci.
    nađite sebi tamo neku kimberli, brate, ili šanikvu.

18. hah, šta šanikva čini

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.