konobariše mi se u Americi, cijenim da je to za muškarca vrh posao, još ako imaš trunku harizme ;) ;) i šarma ;) ;) bakšiš ti diže potkrovlje i kopa bazen iza kuće.
ja bi na more, tipa Majami, ili LA... turističko mjesto je prva stavka koju ću da tražim kada budem išao, jer do posla konobara jednostavno moram doći. ili da nosim kofere u hotelu. jedno od tog dvoga.
ja bih išao raditi ali nikako.
ne mogu naći nikoga sa kim bih išao.
mislim išao bih i sama da mi je engleski savršen, ali nije, daleko od toga.
i to sa zaradom je malo guravo, ne bude baš uvijek sjajno, a ima i puno troškova već u startu.
ovo je za nas koji idemo u ameriku da krvavo zaradimo studenski dinar, a ne za vas koji fotošopom namestite kako skačete po providnim zgradama u americi
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Sve nas je više,možda moramo uvesti neke testove. Ne može tamo svako da ide
ajakse, mislim da ti treba da odlučuješ, najkompetentniji si ovdje
a i anđeo si
najbolje agija da povedemo, agi dođi..zaboravi..nudim ti noći čarobne..
konobariše mi se u Americi, cijenim da je to za muškarca vrh posao, još ako imaš trunku harizme ;) ;) i šarma ;) ;) bakšiš ti diže potkrovlje i kopa bazen iza kuće.
i ja tako nešto isto kontam.
Ili golf klub.
Dao bih djembelim crnkinjama da me hvataju za dupe (imam ekstra dupe). Manite me gej fora
ili trener fudbala malim belcima pa da glumim Murinja nedeljom, a tribine pune mladih mama nedeljom posle mise, a meni guza prelepa
e, a gdje bi išli?
ja bi na more, tipa Majami, ili LA... turističko mjesto je prva stavka koju ću da tražim kada budem išao, jer do posla konobara jednostavno moram doći. ili da nosim kofere u hotelu. jedno od tog dvoga.
http://radiosarajevo.ba/upload/images/FORWARDUSHA_2013/kazi_fajer.jpg
ево одштампајте ово
Димате. За сваки случај.
pametno
ja bih išao raditi ali nikako.
ne mogu naći nikoga sa kim bih išao.
mislim išao bih i sama da mi je engleski savršen, ali nije, daleko od toga.
i to sa zaradom je malo guravo, ne bude baš uvijek sjajno, a ima i puno troškova već u startu.
ajde sa nama, asl i cv u pvt
šta je asl koji kurac?
izbaci zmaja sa interneta
Ne možeš da ideš sa nama.
jeptese, ja se samo trudim da ispunim klise bosanca :(
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/15434_1279891800833_8124957_n.jpg
haha ti si izgleda bio u nekoj nepismenoj americi
banujte musašija, nije ti ovo tema za smešne slike, iš
ovo je za nas koji idemo u ameriku da krvavo zaradimo studenski dinar, a ne za vas koji fotošopom namestite kako skačete po providnim zgradama u americi