Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
nabavi rodbinu u australiji
Aha, jeste
Најјачи су ови што кењају како једва чекају да оду у иностранство и раде десет послова одједном, а овде немају дан стажа јер не стижу да раде од силног ангажмана на музичкој академији где се школују за виртуоза при свирању курцу.
za početak nađite bar jedan poso ovde kući hahaha
ma isto je blejati na netu 18 sati ili raditi 18 sati... skroz ista stvar
pooooootpuno ista
Ja sam jutros ustao u sedam i petnaest, peglao košulju i kravatu, namazao cipele, stavio ulje na kosu i 1 milion na vrat i sedim sad i pijem čaj, spremam se da krenem na tri intervjua za posao.
Ako nadjem posao skupiću 1800 eura do maja
pričala sam s likom koji je bio na aljasci i vratio kući 17 hiljada dolara (radio je skoro svih 5 mjeseci, čak i onaj peti turistički)
čoooooovječe.
Знате шта је још боље од зарађивања толиких пара, маштање шта би са њима урадили да их имате. Ја би рецимо купио нов ауто, комп, гардеробу, остатак би ставио на коцку думножим опаааа
ja bih platila sestri vjenčanje.
Ja bi vratio roditeljima pare koje su mi dali za kartu, a sav profit na kvotu 2-3. Ideeeeemo!
Ja bi kupio pet zgrada i dve hale u Detroitu, dve šećerane u Vojvodini i ciglanu na Ubu
Мнооооого, ја би прво ставио, по прорачуну неких 6к евра на 1.5, дигнем то, што значи да сам листо узео 3к евра, сад имам 9.5, то ставим на квоту 1.5 опет, опет узмем паре сад имам 14 250, 250 дам рави да је изјебем јер сам под велики стресом. Онда услед еуфорије након јебања стављам 14к на квоту 20, кад дођем кући сконтам шта сам урадио, палим телетекс и узимам од бабе 4 бенџоса, падам у несвес, каце будим палим флеш скор и видим дошло све, имама 280 000 евра, одлазим код букија и дижем паре (у овој кладионици нема лимита исплате). Примећујем да ме неки сумњиви ликови прате, помислих, оче моје новце!1 Седам у плејн за УСА и правац Вегас. Наставиће се...
Ja bi za te pare kupio Vidru i poklonio je Yeahbaču za rodjendan
Не треба ми, хвала.
Nema na čemu.
ništa ozbiljno od ove teme, pu.
Ma trebaš mu, šali se :3
a ja znam jedne brata i sestru tu iz kraja koji su otišli u aljasku, uglavnom ova popišulja posle manje od mesec dana odustala jer joj bilo teško i taj jedan posao da radi...i pokupi se i ode kući, a ovaj ostao...i moro da šljaka duplo da vrati pare jer su zajmili od ne znam koga da odu, na kraju se vratio sa nekih 1500-2000 dolara i otvorio najjadniju kafanu u kraju koju je iko ikad držao, bukvalno ni on ne ulazi u nju...Ima konobaricu koja takođe ne dolazi na posao...a verovatno ni ne prima platu
Burazov ortak dono deset soma dolara za tri letnja meseca, radio ko konobar u njujorku, usrala ga lokacija.