Work and travel

1. Život nije uvek fotošop i senke sa instangrama musaše!

2. jesam ja reko nešto? da se i tenorče banuje

3. Sa bilo Ameri, prestala euforija? :)

4. amerika, zemlja proleterska...

taj vork end travel, ljudi il imaju odlicno misljenje ili lose. mislim da ljudi koji su otisli tamo sa ciljem da dobiju neko iskustvo, da vide kako to izgleda, obicno super prodju. ljudi koji odu tamo sa ciljem da zarade se razocaraju.

5. sto ne idete u australiju, prosto mi neverovatno da nema agencija sto tamo vode? I vise posla, i bolja uslovi i bolja zarada nego u americi.

6. Koji odnos cene povratne karte?

7. Za Australiju je jebeno dobiti vizu, ali sto se tice posla, slazem se sa celtom. Obecana zemlja. Povratna karta moze da se nadje za nekih 1200e-1500e. Ako te usere, i znas da trazis, moze i jeftinije da prodjes....

8. Jebala vas Australija, šta ima tamo da se radi? Ja da hranim kengure i berem eukaliptuse za koale?
    Amerika je velika zemlja, možeš da radiš šta hoćeš. Sedneš u kola i ne možeš za dan da predješ celu zemlju

9. У Аустралији све отровно боктејебо, од ласице до ајкуле.

10. Radi se o tome da Amerika sprovodi taj program, za studente iz celog sveta. Nije to do nas pa da nasi biraju gde ce da vode studente.

11. i dalje se borim sa graškom u stolici, pojedem jabuku ono izlazi grašak bokte

12. jebi ga tibore,stigle godine...

13. izgleda druže...postao sam grašak transformator... ništa od amerike za mene drugari, pozdrav i lepo se provedite...

14. znam brate moj da ću tebi najviše nedostajati, al plašim se da ne ode na pluća...

15. e išao sam ja juče do agencije. ništa, slatkasta im je priča, pao sam na nju i idem ovih dana da uplatim prve pare koje me ubacuju u taj program traženja posla - svaki dan ti javljaju na mejl poslove koji su u ponudi, i ti odabereš ono što ti se svidi. ja ću definitivno ganjati turističko mjesto, to će da bude prvi uslov pri traženju posla.

pare, koliko para treba da se uloži u sve to? 3500KM, što mu dođe nekih skoro 1800e. tamo se satnice kreću od 8 do milion $, tako da se pare lako mogu izbiti ako radiš dva posla. ako radiš jedan, malo teže, jer tada moraš štediti i svašta nešto, a ja ne znam kako se to radi.

16. Odakle tebi 1800 evra?!
    Sram te bilo.

Ja razmišljam da li da uopšte idem kad vidim ko sve ide, a ne ide gospodin Tibor.

17. e, ljudi moji, ja definitivno idem, danas sam saznala da ću nabaviti pare :D

18. Lako bi i ja nabavio pare da sam žensko :/

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.