Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
kafane diskoteke zurke splavovi
vidro, nemoj da ideš tamo sa nekim velikim očekivanjima...ko sve u životu što sam očekivao i planirao dobio sam penis veličine planine u dupe...
bolje idi sa očekivanjima da ćeš da imaš jedan poslić kakav takav, da ćeš jedva da sklepaš kraj sa krajem, pa kad su ti to očekivanja onda je sve preko toga bonus...a ako očekuješ da ćeš da imaš tri posla, a onda odeš tamo i vidiš da imaš jedva jedan, ima da se izbedačiš.
Ja znam par ljudi koji su se vratili, i niko od njih nije imao tri posla, nit je mogao da stigne da radi tri posla fizički...
to je slično onoj pomami od pre par godina za dominikansku republiku pa se mlogi izjebali i otišli. Par meseci im bilo do jaja a kada su izvalili da ni domoroci nemaju leba da jedu onda su tek došli svesti. Oni koji su uspeli da se vrate su oni koji su uspeli da iscimaju nekoga da im posalje lovu iz Srbije da mogu da se vrata. Oni sa lošijim kartama još uvek tamo brišu šankove.
bolje idi sa očekivanjima da ćeš da imaš jedan poslić kakav takav, da ćeš jedva da sklepaš kraj sa krajem, pa kad su ti to očekivanja onda je sve preko toga bonus...a ako očekuješ da ćeš da imaš tri posla, a onda odeš tamo i vidiš da imaš jedva jedan, ima da se izbedačiš.
Ja znam par ljudi koji su se vratili, i niko od njih nije imao tri posla, nit je mogao da stigne da radi tri posla fizički...
pa, sa tim očekivanjima i idem svakako. jednostavno, samo se treba truditi, pa šta bude. najgore su prošle ljenčuge u svakom slučaju :)
ЈА НЕ ОЧЕКУЈЕМ ПРЕВИШЕ ОЋУ ДА СЕ ПОЗИТИВНО ИЗНЕНАДИМ СВЕ ЋЕ БИТИ ДОБРО САМО СВИ МОРАМО БИТИ ПОЗИТИВНИ
ОБАВЕЗНО ПОНЕСИТЕ ИКОНИЦУ СВЕТОГ САВЕ ДА НАС ЧУВА У ТУЂИНИ
nego, jel neko od vas malko realnijih i prizemnijih razmišljao o work and travel varijanti sa švercovanjem milki i suhomesnatih proizvoda iz Segedina? Vidim, dosta njih se bavi time. Nisu svi lenji kopilani što sede u stanu koji im matorci plaćaju dok oni misle da je dosta preći granicu i na osnovu gotovanskog odgoja zaraditi lovu utero im ja mami u po pičke trule i lenje.
ja samo ne kapiram kako se niko ne zapita kako u zemlji koja ima 360 miliona ljudi, ima toliko posla da dođe pola studenata iz evrope i da svaki ima po 3 posla...
inače od brata drugar radio 5 godina na naftnoj bušotini negde u teksasu...5000 dolara imo platu, nekad i malo više...al posle 5 godina batalio nije mogo više fizički da izdrži
Pozdrav. Radio sam to kao srednjoskolac. Obuces tri opreme za skijanje i odes da se smrznes na lokalnoj pijaci. Jure te trzisni inspektori. Apse te panduri. Traze da kazes gde su cigare.
Ukinulo mi pasos kad sam upisao fax.
vidro ja i ti na aljasku a? oćemo jedan krevet ili posebno?
i ne znam šta ste se istrtipovali sa konobar tipa poslovima, najveći rang posla što moš da radiš je busser, za konobara primaju likove sa papirima najviše
Čeka se da Jebač odgovori lolo
Ja ћу да будем bouncer у Мајамију као Милан Јовановић, много добар посо, писао човек на свом блогу, чито ја.
kuzmane, ne pričaj o stvarima koje ne znaš, ispadaš gluplji.
nemojte se vređati, nastojimo da se obraćamo jedni drugima sa više razumevanja.
šta će ti biti poso vidro, šta imaš osigurano? kolko plaćaš sve?
imam osiguran je'an posao. vidjeću gdje me stave, jbg, gledaću da je neka pozicija gdje ima bakšiš...oko hiljadu dolara je program, karta i viza to još hiljadu.. i moraš ponijeti valjda da imaš za kiriju prvi mjesec, šta znam..
da, trebaš imati nekih 600$ na računu, da budu sigurni da nećeš prositi odmah od prvog dana tamo
Nemojte zaboraviti slucaj mog pokojnog sugradjanina Vladimira Jovanovica i njegovog druga Dusana Travice.
Nemam pojma kakvo je osiguranje u tim agencijama, ali poverenje u njih mi je opalo za 4000% posle ovoga
O jebem ti retardirano linkovanje
http://www.kurir-info.rs/paralizovan-student-dusan-travica-povreden-u-sad-u-teskom-stanju-clanak-1081733
да, сјебан случај, ал агенција реално нема никакве везе с тим што ћеш се ти напити и направити саобраћајку. имаш осигурање 4 мјесеца док радиш, послије тога не, а у америци имаш право да останеш још мјесец дана, па ти види како ћеш их искористити (њима се несрећа догодила у петом мјесецу, јелте). све је то теби речено прије одласка.
Ја ћу да возим кад будемо обилазили Америку, имам положено за Ц, а ових дана баш вежбам да паркирам камион. Тамо су сви камионети, лагано ћу да крстарим а ви радите шта хоћете на задњем седишту само не ометајте возача