Work and travel

1. hej šoferu dodaj gas
    HEJ ŠOFERU DODAJ GAS
    biće bolje za sve nas
    BIĆE BOLJE ZA SVE NAS

2. Da, Vidro, to je bila nesrecna okolnost...
    Jos uvek se u nasoj opstini skuplja novac za Dusana, vec je pola miliona dolara potroseno na operacije...

3. nisi mi odgovorila na pitanje vidro? jemen li ili šta?

4. polako sa tim IDEM U AMERIKU ja ne volim ništa da pričam unapred dok ne dobijem vizu nema nikakve amerike

5. i ko će te bez papira zaposliti u svom restoranu kao konobara? a da nemaš veze opasne?

6. jako si glup i stvarno, stvarno smaraš, al ne na kul način, nego na onaj bobrokovski način. stvarno ne volim takve ljude, bez uvrede.
    imaš internet, ako hoćeš da ideš, informiši se, ne smaraj ovdje, ne treba ti to u životu.

7. koliko sam ja cuo kada sam trebao da idem,nasa dozvola tamo ni kurca ne vredi,al se kod njih laganica polozi.mos da biras na kojim kolima polazes.ili je to samo za odredjene drzave.

8. kad mi vidra kaže da smaram na forumu onda stvarno mi ovo ne treba u životu

9. Битно ти је само да имаш добру везу, а ми ћемо лако пошто тамо има доста срба. Скупићемо се код цркве Светог Саве у Чикагу тамо почетком јула

10. eto vidiš!
    baj, baj

11. aj kopiraj još jednom

12. hahahahaha obrisala post

13. mene samo interesuje to žajkovski, pa zašto to radiš sebi

14. izviini, žajk. :(
    ja mislila tebe nema na sajtu :(
    ispraviću.

15. Da li je potrebna viza za hrvatski pasoš?

16. Pu, oca im šokačkog! Odustajem onda.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.