ajakse, ja ne želim da kuzman ide s nama
seljak je i brukaće nas
ja sam izbosne, al sam c1 iz španskog i engleskog, pa se neće ni čuti moje međeđe brundanje kad počnem na engleskom, pa vas neću brukati, obećavam
Vidro stali smo na pogrešnu nogu, ja sam inače veliki džentlmen i kavaljer. Na internetu sam druga osoba potpuno, vreme je da zakopamo ratne sekire i (opcionalno) da se izljubimo. Šta kažeš?
Ajakse vi momci ste mnogo neozbiljni idete da trošite pare i da se zajebavate, ja nameravam da uštedim pare, a vidra je inteligentna devojka koliko vidim i takođe ide na pravo mesto.
Моја другарица отишла и мало радила и нашла неке пуне лове и сада се јебе са њима и качи слике по фејсбуку како путује са овим ликом што има лове. И неће да се враћа, рекла ми. Ал она је врх пичка тако да не верујем да свако може тако.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
za ostale što ne traveluju
http://www.amazingsuperpowers.com/comics/2013-11-28-Work-From-Home.png
neka ajakse ja ću sa vidrom, šta ste vi učinili u životu?
не мош са мном, кузмане, мрзи ме да бејбиситујем, идем да радим.
Vidra ide sa nama u grupi, moraš biti fin
ajakse, ja ne želim da kuzman ide s nama
seljak je i brukaće nas
ja sam izbosne, al sam c1 iz španskog i engleskog, pa se neće ni čuti moje međeđe brundanje kad počnem na engleskom, pa vas neću brukati, obećavam
Vidro stali smo na pogrešnu nogu, ja sam inače veliki džentlmen i kavaljer. Na internetu sam druga osoba potpuno, vreme je da zakopamo ratne sekire i (opcionalno) da se izljubimo. Šta kažeš?
Ajakse vi momci ste mnogo neozbiljni idete da trošite pare i da se zajebavate, ja nameravam da uštedim pare, a vidra je inteligentna devojka koliko vidim i takođe ide na pravo mesto.
razumna sam osoba, kol'ko tol'ko, tako da - dobro, okej smo. bez ljubljenja.
Aćime neš jebati, sa ili bez sekire.
Zahvaljujem, dobro za sada bez ljubljenja
Моја другарица отишла и мало радила и нашла неке пуне лове и сада се јебе са њима и качи слике по фејсбуку како путује са овим ликом што има лове. И неће да се враћа, рекла ми. Ал она је врх пичка тако да не верујем да свако може тако.
brate, ja idem da zaradim pare, moram da pomognem materi i ćaći, otkud mi vremena za putovanja
oženimo se tamo i dobijemo papire = profit
океј
šta bi ljudi jel neko išao na razgovor?
hahahah,koji ljudi, teletino
samo nas dvoje idemo
U pravu je vidra kzmane , idete vas dvoje a vidra nije ljud tako da ...
Gde idete, kad, preko koje agencije?
kbo, that is correct.
Ja sam ipak batalio odlazak u Ameriku i platu od dva soma evra, kontam da mi je bolje ovde da radim za soma i dvesta.
ima mnogo prevara
čuvajte se