Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
za ostale što ne traveluju
http://www.amazingsuperpowers.com/comics/2013-11-28-Work-From-Home.png
neka ajakse ja ću sa vidrom, šta ste vi učinili u životu?
не мош са мном, кузмане, мрзи ме да бејбиситујем, идем да радим.
Vidra ide sa nama u grupi, moraš biti fin
ajakse, ja ne želim da kuzman ide s nama
seljak je i brukaće nas
ja sam izbosne, al sam c1 iz španskog i engleskog, pa se neće ni čuti moje međeđe brundanje kad počnem na engleskom, pa vas neću brukati, obećavam
Vidro stali smo na pogrešnu nogu, ja sam inače veliki džentlmen i kavaljer. Na internetu sam druga osoba potpuno, vreme je da zakopamo ratne sekire i (opcionalno) da se izljubimo. Šta kažeš?
Ajakse vi momci ste mnogo neozbiljni idete da trošite pare i da se zajebavate, ja nameravam da uštedim pare, a vidra je inteligentna devojka koliko vidim i takođe ide na pravo mesto.
razumna sam osoba, kol'ko tol'ko, tako da - dobro, okej smo. bez ljubljenja.
Aćime neš jebati, sa ili bez sekire.
Zahvaljujem, dobro za sada bez ljubljenja
Моја другарица отишла и мало радила и нашла неке пуне лове и сада се јебе са њима и качи слике по фејсбуку како путује са овим ликом што има лове. И неће да се враћа, рекла ми. Ал она је врх пичка тако да не верујем да свако може тако.
brate, ja idem da zaradim pare, moram da pomognem materi i ćaći, otkud mi vremena za putovanja
oženimo se tamo i dobijemo papire = profit
океј
šta bi ljudi jel neko išao na razgovor?
hahahah,koji ljudi, teletino
samo nas dvoje idemo
U pravu je vidra kzmane , idete vas dvoje a vidra nije ljud tako da ...
Gde idete, kad, preko koje agencije?
kbo, that is correct.
Ja sam ipak batalio odlazak u Ameriku i platu od dva soma evra, kontam da mi je bolje ovde da radim za soma i dvesta.
ima mnogo prevara
čuvajte se