Work and travel

1. neka ajakse ja ću sa vidrom, šta ste vi učinili u životu?

2. не мош са мном, кузмане, мрзи ме да бејбиситујем, идем да радим.

3. Vidra ide sa nama u grupi, moraš biti fin

4. ajakse, ja ne želim da kuzman ide s nama
    seljak je i brukaće nas
    ja sam izbosne, al sam c1 iz španskog i engleskog, pa se neće ni čuti moje međeđe brundanje kad počnem na engleskom, pa vas neću brukati, obećavam

5. Vidro stali smo na pogrešnu nogu, ja sam inače veliki džentlmen i kavaljer. Na internetu sam druga osoba potpuno, vreme je da zakopamo ratne sekire i (opcionalno) da se izljubimo. Šta kažeš?
    Ajakse vi momci ste mnogo neozbiljni idete da trošite pare i da se zajebavate, ja nameravam da uštedim pare, a vidra je inteligentna devojka koliko vidim i takođe ide na pravo mesto.

6. razumna sam osoba, kol'ko tol'ko, tako da - dobro, okej smo. bez ljubljenja.

7. Aćime neš jebati, sa ili bez sekire.

8. Zahvaljujem, dobro za sada bez ljubljenja

9. Моја другарица отишла и мало радила и нашла неке пуне лове и сада се јебе са њима и качи слике по фејсбуку како путује са овим ликом што има лове. И неће да се враћа, рекла ми. Ал она је врх пичка тако да не верујем да свако може тако.

10. brate, ja idem da zaradim pare, moram da pomognem materi i ćaći, otkud mi vremena za putovanja

11. oženimo se tamo i dobijemo papire = profit

12. šta bi ljudi jel neko išao na razgovor?

13. hahahah,koji ljudi, teletino
    samo nas dvoje idemo

14. U pravu je vidra kzmane , idete vas dvoje a vidra nije ljud tako da ...

15. Gde idete, kad, preko koje agencije?

16. kbo, that is correct.

17. Ja sam ipak batalio odlazak u Ameriku i platu od dva soma evra, kontam da mi je bolje ovde da radim za soma i dvesta.

18. ima mnogo prevara
    čuvajte se

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.